22 de gen. 2014

SARDINES AL FORN



 




És de tots ben sabut què el peix blau es imprescindible per una bona salut degut al important aportació d'omega 3, uns greixos però que molt saludables.


El problema amb la sardina, és que tant a la planxa com fregida queda tota la casa amb una olor de peix que costa treure. Una manera fàcil, ràpida i sense olors i molt més saludable que fregida....  i molt bona és aquesta al forn.... Mmmm.. per llepar-se els dits!!! J



INGREDIENTS



500 gr. de sardina sense cap ni visceres

sal

4 tomàquets madurs

4 alls

5 ramets de julivert

oli d’oliva



PREPARACIÓ


Posem les sardines netes i salades en una safata de forn  i tirem per sobre els alls i julivert ben trinxats, un raig d'oli que toqui a totes les sardines, i les tomàquets fetes a trossos petits, tot per sobre d’elles i una mica més d’oli i sal sobre els tomàquets.




Escalfem el forn a 180ºC i les deixem coure uns 30 minuts o menys, aneu controlant...





6 comentaris:

  1. Boníssimes! I tan sanes...! T'han quedat molt vistoses, fetes així.

    ResponElimina
  2. M'encantaaaaaaaa!!!!, jo sempre les faig a la paella i provaré de fer-lo... i tant!!!

    Peto

    ResponElimina
  3. Hola,

    Gracias por el truquito, lo contare en casa.

    Besos

    ResponElimina
  4. Tenen de quedar molt bones fetes així, ho provaré
    Petons

    ResponElimina
  5. Gràcies noies!!!

    A veure si us animeu a provar-ho.... ;)

    Petonets

    ResponElimina
  6. m'encanten les sardines, però costa fer-les sense que tota la casa quedi una ferum.... fetes el forn és una molt bona idea, i amb verduretes, que bones!!

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!