És de tots ben sabut què el peix blau es imprescindible per una bona
salut degut al important aportació d'omega 3, uns greixos però que molt
saludables.
El problema amb la sardina, és que tant a la planxa com
fregida queda tota la casa amb una olor de peix que costa treure. Una manera
fàcil, ràpida i sense olors i molt més saludable que fregida.... i molt bona és aquesta al forn.... Mmmm.. per
llepar-se els dits!!! J
INGREDIENTS
500 gr. de sardina
sense cap ni visceres
sal
4 tomàquets madurs
4 alls
5 ramets de
julivert
oli d’oliva
PREPARACIÓ
Posem
les sardines netes i salades en una safata de forn i tirem per sobre els alls i julivert ben
trinxats, un raig d'oli que toqui a totes les sardines, i les tomàquets fetes a
trossos petits, tot per sobre d’elles i una mica més d’oli i sal sobre els
tomàquets.
Escalfem
el forn a 180ºC
i les deixem coure uns 30 minuts o menys, aneu controlant...
Boníssimes! I tan sanes...! T'han quedat molt vistoses, fetes així.
ResponEliminaM'encantaaaaaaaa!!!!, jo sempre les faig a la paella i provaré de fer-lo... i tant!!!
ResponEliminaPeto
Hola,
ResponEliminaGracias por el truquito, lo contare en casa.
Besos
Tenen de quedar molt bones fetes així, ho provaré
ResponEliminaPetons
Gràcies noies!!!
ResponEliminaA veure si us animeu a provar-ho.... ;)
Petonets
m'encanten les sardines, però costa fer-les sense que tota la casa quedi una ferum.... fetes el forn és una molt bona idea, i amb verduretes, que bones!!
ResponElimina