Ja s'han acabat les Festes i nosaltres ja tornem a ser aquí amb tots vosaltres, a veure si aquest nou any ens depare força salud i receptes noves!!! ;)
Ara,
després de festes gairebé tots tenim ganes de tornar a la normalitat amb tots
els sentits, i amb el menjar inclòs, oi?... Ja tenim ganes de menjar sa i lleuger, i per
avui a sopar endevineu què hi haurà! ;)
És
un plat senzill, ràpid i deliciós i a la vegada saludable i lleuger, que ja ens convè!!!! :)
INGREDIENTS
2 cors d’enciam per persona ( si son cabdells( "cogollos" )
amb 1 n’hi ha prou)
1 llauna d’anxoves en oli d’oliva
2 tomàquets de branca
1 gra d’all
4 cullerades d’oli
2 cullerades de vinagre
PREPARACIÓ
Rentem i partim els cors pel mig i posem en el
plat. Seguidament en un morter piquem l’all
ben picat, tot seguit, aixafem les anxoves i per últim hi posem un tomàquet
pelat trossejat i també l’aixafem a les
anxoves i l’all. Per últim, hi afegim l’oli i el vinagre i remenem ben remenat,
ho tirem per sobre els cors i adornem amb l’altre tomàquet i tiretes de pebrot
o lo que mes us agradi.
Ja tens raó ja, a fer bondat i bones amanides per recuperar la salut després de menjar tant. Amb receptes tant ràpides de fer i bones com aquesta sembla fàcil.
ResponEliminaquina bona gana que fan ja fan manjera aquets tipos de enciams , que esteim tots una pica atiborrats , uns més que altres jajaja poero m'encanta . salut
ResponEliminaOstres, a mi, per fer bondat, que només em donin plats d'aquests tan bons!!! Petons!
ResponEliminaUn plat molt bo per desengreixar els àpats d’aquets dies de festes
ResponEliminaPetons
Gràcies pels vostres comentaris...
ResponEliminaPerò si que hem de "desengreixar-nos" una mica si... uns més que d'altres!, i ja que hem de fer un sacrifici, tant per tant... que sigui bo, oi?
Petonets