7 de gen. 2014

CORS D'ENCIAM AMB SALSA D'ANXOVA





Ja s'han acabat les Festes i nosaltres ja tornem a ser aquí amb tots vosaltres, a veure si aquest nou any ens depare força salud i receptes noves!!! ;)


Ara, després de festes gairebé tots tenim ganes de tornar a la normalitat amb tots els sentits, i amb el menjar inclòs, oi?...  Ja tenim ganes de menjar sa i lleuger, i per avui a sopar endevineu què hi haurà! ;)


És un plat senzill, ràpid i deliciós i a la vegada saludable i lleuger, que ja ens convè!!!! :)



INGREDIENTS


2 cors d’enciam per persona ( si son cabdells( "cogollos" ) amb 1 n’hi ha prou)

1 llauna d’anxoves en oli d’oliva

2 tomàquets de branca

1 gra d’all

4 cullerades d’oli

2 cullerades de vinagre



PREPARACIÓ


Rentem i partim els cors pel mig i posem en el plat.  Seguidament en un morter piquem l’all ben picat, tot seguit, aixafem les anxoves i per últim hi posem un tomàquet pelat trossejat i també l’aixafem a les anxoves i l’all. Per últim, hi afegim l’oli i el vinagre i remenem ben remenat, ho tirem per sobre els cors i adornem amb l’altre tomàquet i tiretes de pebrot o lo que mes us agradi.






5 comentaris:

  1. Ja tens raó ja, a fer bondat i bones amanides per recuperar la salut després de menjar tant. Amb receptes tant ràpides de fer i bones com aquesta sembla fàcil.

    ResponElimina
  2. quina bona gana que fan ja fan manjera aquets tipos de enciams , que esteim tots una pica atiborrats , uns més que altres jajaja poero m'encanta . salut

    ResponElimina
  3. Ostres, a mi, per fer bondat, que només em donin plats d'aquests tan bons!!! Petons!

    ResponElimina
  4. Un plat molt bo per desengreixar els àpats d’aquets dies de festes
    Petons

    ResponElimina
  5. Gràcies pels vostres comentaris...

    Però si que hem de "desengreixar-nos" una mica si... uns més que d'altres!, i ja que hem de fer un sacrifici, tant per tant... que sigui bo, oi?

    Petonets

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!