Sempre van be unes magdalenes, tan per esmorzar com per berenar, aquestes havia sentit dir que mai fallen i he pogut comprovar que és així.
Només cal dir BONÍSSIMES I FÀCILS.
INGREDIENTS
210 gr de farina normal
60 ml de llet
190 ml d’oli de girasol
2 ous grossos
175 gr de sucre
½ sobre de llevat
1 polsim de sal
ratlladura de llimona (opcional)
1 polsim de canyella ( opcional)
PREPARACIÓ
Posarem en un bol els ous sencers i el sucre i amb les barnilles elèctriques ho batrem ben bé fins que doblin el volum. Després anirem afegint l’oli barrejat amb la llet de mica en mica i seguint batent, per fi hi tirarem la farina, el llevat, la sal, la ratlladura i la canyella tot barrejat i passat pel colador fi, per no fer grumolls, i ho tirarem en dos o tres vegades i que cada cop s’integri bé.
Deixarem reposar la pasta a la nevera tapada en paper film mínim 1 hora.
Passat aquest temps escalfarem el forn a 180ºC i anirem omplint les cassoletes de paper ¾ parts, i hi tirarem sucre per sobre. Posarem al forn uns 15 minuts, passat el temps comprovarem amb un escuradents si son cuites.
Que bones! Mira que tinc el llibre del 'Pan' del Xavier Barriga i no se m'havia acudit buscar la recepta de madalenes allí! Gràcies per compartir-les, encara que només sigui virtual... he he
ResponEliminaDe les bones i amb el sucret i tot. Les provaré de fer
ResponEliminaHola guapes!!! quan de temps sense passar per aquí.
ResponEliminaAquestes magdalenes són delicioses!!! us han quedat molt bé.
Petons i fins aviat!
sempre van be unes magdalenes, tens tota la raò.
ResponEliminaQue maques t'han quedat...a mi encare no em pujen tan...ho tornaré a provar...petons
ResponEliminaT'han quedat molt xules, i són bones, oi?
ResponEliminapetonets
T'han quedat espectaculars!!! Que bones!!!
ResponEliminaFeliç Diada!!!
Petonets
T'han quedat perfèctes.
ResponElimina