Aquesta és la recepta mexicana més coneguda, encara que no l’havia fet mai, l’altre dia la vaig veure a la TV i pensant que ara tenim un trosset nostre a Mèxic, vaig pensar en fer-lo. Va dedicat a la Glòria i al Jesús, com veieu la tieta va aprenent cuina mexicana fàcil, per cert que ens encanta i ara el faig sovint. Molt bo de veritat.
A LA VOSTRA SALUT !!!
INGREDIENTS
2 alvocats madurs
½ llimona
polsim de sal
2 cullerades de ceba tendra picada
3 cullerades de cilantre picadet
2 cullerades de tomàquet madur picat
1 bitxo verd dels confitats
1 bossa de ‘nachos’
PREPARACIÓ
Obrim els dos alvocats els hi traiem el pinyol i desprès els traiem la carn, i aquesta la xafem amb el suc de la llimona i la sal. Afegim la ceba, el tomàquet, el cilantre i el bitxo tallat molt petit i ho barregem ben barrejat. Es serveix amb els ‘nachos’ per sucar.
T'ha quedat molt bo, amb trossets com m'agrada a mi!! Qui pogués tastar un guacamole així a Mèxic ara mateix... oi? Petons i bona setmana!
ResponElimina