Per l’acompanyament de plats de carn i peix, sempre penso que puc fer per marxar de les patates fregides, que seran bones, però gens saludables per posar cada dia, demés es té que anar variant.
Doncs un dia a la televisió vaig veure el cuiner “Jamie Oliver” com feia aquestes i va resultar tan fàcils que les vaig provar. Penseu que al que no li agraden les patates al caliu, aquestes se les menja amb delir, comprovat.
INGREDIENTS
2 patates mitjanes per persona
romaní
timó
sàlvia ( o be orenga, etc..)
pebre negre molt
oli d’oliva
sal
PREPARACIÓ
Escalfem el forn a 180º.
En un estri que pugui anar al microones hi posem les patates sense pelar, rentades i punxades una mica amb la punta d’un ganivet a dins i unes gotes d’aigua, tapem amb plàstic film i fem uns forats perquè surti el vapor, posem al microones 7 minuts.
Trèiem les patates i les posem en una safata de forn, ruixem amb l’oli, sal, pebre, i les herbes esmicolades, posem al forn 10 minuts foc a dalt i baix i llestos.
Pués que me parece una buena idea. Yo las he probado así y de verdad que están muy ricas. Yo las prefiero a las patatas fritas.
ResponEliminabsts. maite
Jo ara sempre les faig així al mircoones i un toc de grill... i queden boníssimes, tens raó! Petonet
ResponEliminaQue bones!!!
ResponElimina¡¡¡um, molt bones!!!!
ResponEliminaUmmmmmm aquestes patates en si ja son un plat deliciós
ResponEliminaPetons
Ideals aquestes les tastem!!! I el forn a quina temperatura més o menys???
ResponEliminaPetonets