Un plat ben senzill i gustós, que agrada encara que la verdura no sigui la teva preferència culinària, i que és un primer que si tens mongeta tendra al congelador sempre et resoldrà un “apuro” quedant de categoria.
INGREDIENTS
1 kg. de mongeta tendra fina (pot ser congelada)
150 gr. de pernil salat a trossos
2 alls
oli
sal
1 kg. de mongeta tendra fina (pot ser congelada)
150 gr. de pernil salat a trossos
2 alls
oli
sal
PREPARACIÓ
Primer posarem a bullir un olla amb aigua i sal, quan arrenqui el bull hi tirem les mongetes, deixant coure 10 minuts, passat el temps escorrem i reservem.
En una paella amb 2 cullerades d’oli fregim els alls tallats petits, i abans que es daurin hi tirem el pernil, donem un parell de voltes i ja podem tirar les mongetes.
Donarem uns quants tombs perquè s’impregnin dels gustos i llestos.
En una paella amb 2 cullerades d’oli fregim els alls tallats petits, i abans que es daurin hi tirem el pernil, donem un parell de voltes i ja podem tirar les mongetes.
Donarem uns quants tombs perquè s’impregnin dels gustos i llestos.
Jo les preparo sovint així. És la manera de què no rondinin tant quan hi ha monegta tendre jejeje....
ResponEliminaPetonets i bon cap de setmana guapa
Bo, sa i ràpid. Com un anunci del Viena però fet a casa. A nosaltres sempre ens agrada fer-les així, milloren molt! Petons
ResponEliminaQue rico, es uno de esos de esos platos sencillos y riquisimos, que apetecen siempre. Ahora mismo me comía yo un buen plato!!!
ResponEliminabsts. maite
Boníssimmmmmm!!!
ResponEliminaUn clàssic exquisit.
ResponEliminaTant si agrada com no la verdura, en aquest cas pocs es resisteixen.
Salut!
Aquest plat de ser per quatre persones, no?
ResponElimina