27 de gen. 2012

MONGETA TENDRA AMB PERNIL




Un plat ben senzill i gustós, que agrada encara que la verdura no sigui la teva preferència culinària, i que és un primer  que si tens mongeta tendra al congelador sempre et resoldrà un “apuro” quedant de categoria.


INGREDIENTS

1 kg. de mongeta tendra fina (pot ser congelada)
150 gr. de pernil salat a trossos
2 alls
oli
sal


PREPARACIÓ

Primer posarem a bullir un olla amb aigua i sal,  quan arrenqui el bull hi tirem les mongetes, deixant coure 10 minuts, passat el temps escorrem i reservem.
En una paella amb 2 cullerades d’oli fregim els alls tallats petits, i abans que es daurin hi tirem el pernil, donem un parell de voltes i ja podem tirar les mongetes.
Donarem uns quants tombs perquè s’impregnin dels gustos i llestos.



6 comentaris:

  1. Jo les preparo sovint així. És la manera de què no rondinin tant quan hi ha monegta tendre jejeje....
    Petonets i bon cap de setmana guapa

    ResponElimina
  2. Bo, sa i ràpid. Com un anunci del Viena però fet a casa. A nosaltres sempre ens agrada fer-les així, milloren molt! Petons

    ResponElimina
  3. Que rico, es uno de esos de esos platos sencillos y riquisimos, que apetecen siempre. Ahora mismo me comía yo un buen plato!!!
    bsts. maite

    ResponElimina
  4. Un clàssic exquisit.
    Tant si agrada com no la verdura, en aquest cas pocs es resisteixen.
    Salut!

    ResponElimina
  5. Aquest plat de ser per quatre persones, no?

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!