Una recepta de lo més fàcil, que quasi tothom coneix, però a vegades no s’hi pensa, com em va passar a mi... I mira que n’és de gustós!!!, clar!, t’ha d’agradar el formatge i el codonyat, perquè no hi ha més. Però el cert és que és una combinació perfecta, i solució ràpida a unes postres.
INGREDIENTS
Formatge curat
Codonyat
Nous
PREPARACIÓ
Es talla el formatge a rectangles (jo a triangles ) al igual que el codonyat i es van fen capes, sigui la última de formatge i cobrint amb nous esmicolades.
I tan agermanat! Sempre he pensat com una recepta tan fàcil pot ser tan requetebona! I que ja té el seu origen en la cuina de les àvies... de gran valor, doncs! Petons
ResponEliminaMira que n'he menjat vegades, però presentat així guanya molt... és que m engem tant pels ulls ;-D
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Que buen postre hija ..me encantan las dos cosas ...me tomo uno bssssMARIMI
ResponEliminaUna molt bona combinació...petons
ResponEliminaUn bon aperitiu o postra, bo i fàcil de fer
ResponEliminaPetons