30 de gen. 2012

FORMATGE I CODONYAT AGERMANAT




Una recepta de lo més fàcil, que quasi tothom coneix, però a vegades no s’hi pensa, com em va passar a mi... I mira que n’és de gustós!!!, clar!, t’ha d’agradar el formatge i el codonyat, perquè no hi ha més. Però el cert és que és una combinació perfecta, i solució ràpida a unes postres.


INGREDIENTS

Formatge curat
Codonyat
Nous

PREPARACIÓ
Es talla el formatge a rectangles (jo a triangles ) al igual que el codonyat i es van fen capes, sigui la última de formatge i cobrint amb nous esmicolades.





5 comentaris:

  1. I tan agermanat! Sempre he pensat com una recepta tan fàcil pot ser tan requetebona! I que ja té el seu origen en la cuina de les àvies... de gran valor, doncs! Petons

    ResponElimina
  2. Mira que n'he menjat vegades, però presentat així guanya molt... és que m engem tant pels ulls ;-D

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  3. Que buen postre hija ..me encantan las dos cosas ...me tomo uno bssssMARIMI

    ResponElimina
  4. Una molt bona combinació...petons

    ResponElimina
  5. Un bon aperitiu o postra, bo i fàcil de fer
    Petons

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!