Us en recordeu que vaig fer el tortell amb aquesta mousse?, doncs bé, de la pasta que em va quedar de fer el forat al mig vaig aprofitar-la per fer aquest pastisset que aquí, no es llença res.
INGREDIENTS
La pasta de full del forat del mig del tortell ( o bé una pasta de full nova rodona)
Mousse de iogurt
1 caixa de fruits del bosc congelats
ametlla amb granet
PREPARACIÓ
Preparem la mousse de iogurt com l’altra i reservem perquè quatlli.
Posem la pasta al forn, coberta amb granets d’ametlla i pintada amb ou batut, pre-escalfat a 200ºC uns 25 minuts o fins que es cuita.
En un cassó posarem 4 cullerades de sucre i els fruits del bosc i posarem a escalfar, quan sigui calent remenarem bé fins que es barregin amb el sucre i facin una mica d’almívar i ho traurem.
Obrim la pasta pel mig i la farcim amb la mousse i per sobre d’aquesta els fruits i ho tanquem amb l’altra part.
Estas tartas son las que me gustan ..sobre todo este relleno buenisimo bsssmarimi
ResponEliminaummm. boníiiiiiissima!!!!
ResponEliminaQuina bona idea per aprofitar el tortell!!! Boníssima, la barreja. petons
ResponEliminaUna idea molt original i molt bona pinta, a part de fàcil de fer... Prenem nota!
ResponEliminaummm, tiene una pinta excelente! mañana me paso a por las cosas y ya os cuento qué tal! un bso
ResponElimina¡Ummmmm! qué buena pinta tiene esta receta. Riquísima. Permíteme que me la apunte. Un saludo y enhorabuena.
ResponEliminaparece facilito, jejeje, como a mi me gusta!! :) un besuco
ResponEliminaEl iogurt amb fruits del bosc ja és deliciós, si a més el posem com a farcit d'un pastís, el resultat ha de ser espectacular!
ResponEliminaPetonets!
Anna