21 de des. 2011

GALETES DE MANTEGA AMB UN TOC DE CANYELLA




Aquestes son les galetes de mantega de sempre, però afegim una mica d’aroma i gust amb la canyella. Queden molt bones i cruixents, ideals per acompanyar un cafè inclòs un xocolata calent, ja que el gust de canyella s’hi adiu de meravella.
Demés son fàcils per fer per ara aquestes festes de Nadal.
Si no és té motlles també es pot fer amb el broc de vasos de diferents mides.

INGREDIENTS

100 gr. de sucre glaç
125 gr. de mantega fosa
50 ml de llet
5 gr. de llevat de rebosteria
250 gr. de farina
1 cullereta de postres de sucre avainillat
1 ½  cullereta de postres de canyella en pols
sucre negre

PREPARACIÓ

En un bol posarem el sucre i la mantega i ho barregem bé, hi tirem la llet i el llevat i ho tornem a barrejar, afegim   la canyella i la vainilla junt amb la farina i barregem fins que quedi una massa compacta, al final tirar-ho sobre el marbre que anirà més bé per  la massa.
Emboliquem quan es ben compacta amb un plàstic film i deixem a la nevera 30 minuts, ja que així la manipularem més bé.
Passat aquest temps, escalfem el forn a 180ºC. Traiem la massa del frigorífic i l’estenem amb un corro, i amb els motlles anem fent les galetes i posant sobre una safata de forn amb paper per aquest o sucada amb mantega perquè no s’enganxin. Empolvorarem per sobre una mica de sucre negre i ho posem al forn uns 20 minuts, però controlant.






6 comentaris:

  1. amb aquest toc de canyella han de ser delicioses!! a les properes li afegiré...
    Petonets guapa

    ResponElimina
  2. Quina bona manera de quedar com una gran anfitriona amb els convidats... Bon Nadal!!!

    ResponElimina
  3. Oh, què bones amb el toc de canyella! Bones Festes!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  4. No hay Navidad sin que, con mis hijos, haga este tipo de galletas. Luego vuelan de la bandeja de dulces que es un gusto. Enhorabuena por la receta.
    Un saludo. y... ¡¡¡BON NADAL!!

    ResponElimina
  5. Mis mejores deseos para el próximo 2012... y siguientes. Eso incluye seguir publicando recetucas como ésta ...
    Un saludo

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!