13 d’oct. 2011

GASPATXO





Entrant de cara a l'hivern, ja sé que potser no és un plat gaire adequat ja que és un clàssic de l’estiu, però com que ens agrada molt, i tenia la recepta i a casa encara en mengem... doncs m'he llançat a publicar-la.
És una recepta que té moltes variants i cadascú el fa de una manera diferent, posant-hi mes o menys ingredients, o bé variant-los. Jo estic acostumada a fer-ho així i la veritat que encara que sigui a la manera clàssica, és molt bo.
És un àpat molt refrescant, fàcil i saludable, que més volem?



INGREDIENTS

1kg de tomàquet madur
100 gr. de cogombre pelat
1 ceba petita
1 all pelat
½ pebrot vermell
sal
250 ml d’aigua
4 cullerades d’oli
2 cullerades de vinagre
glaçons

PREPARACIÓ

Posarem en un vas de la batedora o Thermomix, totes les verdures fetes a trossos junt amb la sal i el vinagre, i triturarem, un cop està completament triturat i ben fi, afegirem l’oli i el barrejarem ben bé amb els ingredients triturats i finalment hi abocarem l’aigua i tornarem a batre fins que quedi tot integrat.
Aboquem en una gerra amb uns quanta glaçons i deixem refredar a la nevera.



3 comentaris:

  1. Que apetitoso se ve este gazpacho ...con el calos que sigue haciendo es la comida ideal ..precioas fotos bsssMARIMI

    ResponElimina
  2. Em sembla perfecta que l’hagis publicat, això farà que recordem que val la pena que entrem a l’hivern ben vitaminats.

    ResponElimina
  3. En casa nos pasa igual, no nos importa que haga frío para tomar un buen gazpacho, esta receta me encanta. Besitos

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!