Sempre pensant com anar variant les menjades de cada dia, i a més a més disfrutant fent-les, vaig pensar amb aquest arròs, a part que ara hem començat a casa nostra a descobrir les verdures que abans no hi entraven, i l’arròs ens agrada molt.
Queda molt bo i sa pel cos, ja que porta els ingredients bàsics en la dieta Mediterrània.
INGREDIENTS ( 4 persones )
2 pits de pollastre o gall d’indi a tires
1 pot de xampinyons laminats
4 tasses d’arròs
8 tasses o 9 de brou de verdura o aigua
½ carbassó
2 pastanagues
200 grs de mongeta tendra
1 ceba
1 /2 pebrot vermell
oli
sal
PREPARACIÓ
Fregirem el pollastre salat en una cassola amb 3 cullerades d’oli i el reservarem a part. En el mateix oli i a foc suau hi tirarem la ceba trinxada a trossos petits igual que el pebrot i ho sofregirem, passats 10 minuts hi tirarem les mongetes tendres tallades a tires i donarem uns quants tombs i hi afegirem el carbassó, passats 10 minuts hi tirarem els xampinyons .
La verdura ha de quedar a mig coure, és a dir forta, perquè desprès bullirà amb el brou.
Afegirem a la verdura el pollastre i l’arròs, donant un parell de tombs, pujarem el foc i tirarem el brou, salarem una mica si el brou no porta sal, deixarem coure uns 20 minuts a foc mitjà o fins que provem que es cuit.
Quan està fet, el tapem amb una tapadora i esperem 5 minuts, i ja es pot servir.
Doncs m'emporto la recepta!!! Jo també haig d'anar variant una mica els plats de diari. Un arròs deliciós!!!
ResponEliminaPetonets guapa
Que ricos son estos arroces ..con estos ingredientes ..se ve delicioso bsssMARIMI
ResponEliminaUn arròs que ja porta tots els ingredients de primer i de segon plat
ResponEliminaPetons
Quin arrosset més bo i sa!! Ideal per un bon dinar!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Molt bo, sí senyor. I encaixa perfectament en la nostra filosofia. Ens apuntem la recepta!
ResponEliminaSalut!
Raquel