11 de març 2014

PASTÍS DE VERDURES






Un carabassó perdut per la nevera..... i fent-l’hi companyia una albergínia..... finalment em vaig decidir a fer aquest plat, un simulacre de albergínies a la parmesana, però mes variat.....

La veritat què el resultat ens va agradar molt i quina manera més bona de menjar verdures, una bona alternativa, no creieu?



INGREDIENTS ( 2 persones)


1 carabassó

1 albergínia

1/2 porro

1 pot de tomàquet al natural

1 ceba mitjana

sal

alfàbrega

orenga

formatge parmesà*

formatge de cabra*



PREPARACIÓ





Farem una salsa de tomàquet, amb la ceba tallada petita i fregint-la fins que sigui transparent, tot seguit hi tirem el tomàquet, l’alfàbrega, l’orenga i la sal i ho deixem coure 15 minuts a foc lent.


El carabassó i l’albergínia  els tallarem a rodanxes i els courem a la planxa uns 3 minuts per banda, els talls no massa prims. Reservem.

Coem el porro a rodanxes a la planxa i reservem.



Muntem en una safata de forn, una capa de salsa, una d’albergínia amb una mica de porro i una mica dels formatges, una capa de carabassó, una mica de porro, una mica de formatges  i acabem amb la resta de salsa, formatge parmesà per sobre i gratinem al forn.



*els formatges poden ser els del vostre gust.




8 comentaris:

  1. La trobo una recepta d'aprofitament genial. La faré!

    ResponElimina
  2. Un plat de luxe!! La tinc que fer!!
    Ho tenim que aprofitar tot que no es pot tirar res.
    Besets
    http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  3. Si es que a veces de sobras de verdura quedan unos platos espectaculares. Besos

    ResponElimina
  4. Quin rendiment a uns ingredients oblidats! Ets una artista! Una abraçada!

    ResponElimina
  5. Quin rendiment a uns ingredients oblidats! Ets una artista! Una abraçada!

    ResponElimina
  6. Per ser una recepta d'aprofitament t'ha quedat d'allò més bé! Una crack!
    Petons

    ResponElimina
  7. Reines!!!,
    Gràcies pels vostres comentaris!!!! :)

    I... si!, una bona manera de menjar verdura, oi?

    Petonets

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!