6 de març 2014

PANNA COTTA DE VAINILLA I XOCOLATA AMB SALSA DE MADUIXA







La panna cotta (nata cuita traduït del italià), són uns postres típics del nord d'Itàlia, s’elabora amb llet, nata i gelatina i  s’assembla al flam, però la seva textura és més semblant a la gelatina...... Se li poden donar molts aromes i gustos diferents, només depèn en quin d’ells  escalfis la nata i la llet i la veritat què és un postres exquisit pel paladar!!!.

INGREDIENTS  ( 4 flameres)

250 ml.de llet
250 ml.de nata liquida
1 beina de vainilla o 2 taps de vainilla líquida o sucre de vainilla
150 gr. de sucre glaç
3’5 fulles de gelatina
perles de xocolata
200 gr. de maduixes
2 cullerades de sucre

PREPARACIÓ

Posem la gelatina a estovar en aigua freda. Tot seguit, en un pot al foc barregem  la nata, la llet, la vainilla i el sucre glaç i deixem que s’escalfi, no ha de bullir. Aleshores hi afegim la gelatina ben escorreguda i ho desfem al líquid, seguidament aboquem  a  les flameres i esperem que es refredi. Quan quasi és fred, hi tirem les perles de xocolata, perquè si fos molt calent es desfarien, i ho posem a la nevera 3 hores.
Mentrestant, posarem les maduixes trossejades en una paella junt amb el sucre i anirem remenant fins que es fiquin toves i el seu líquid sigui caramel·litzat, uns 10 minuts.






10 comentaris:

  1. Por dios! Qué pinta y qué combinación de colores! Me ha entrado un hambre...

    ResponElimina
  2. Oh!! Quina perversió de sabors! M'encanta tots els gustos que hi has posat, a aquesta pannacotta!

    ResponElimina
  3. Te ha quedado un postre delicioso sin duda. He estado un tanto liada, por eso he tardado en pasarme por tu blog, te agradezco tu visita y te correspondo.
    La verdad, es que creo que entiendo bien tu lengua, pero no sé escribirla, siento no poder hacerlo pues me equivocaría seguro ¿escribes y entiendes tú la mía? es que pienso que a lo mejor no entiendes mi comentario. Lo siento. Un beso.

    ResponElimina
  4. Quina delìcia!! M'encanta la panna cotta

    ResponElimina
  5. Amb aquesta salseta, irresistible!!! Quina delicia!!
    Petonets :-)

    ResponElimina
  6. Quina recepta i quines fotos! Vénen ganes d'apropar la cullera a la pantalla! Petons!

    ResponElimina
  7. Quina recepta i quines fotos! Vénen ganes d'apropar la cullera a la pantalla! Petons!

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!