7 d’oct. 2013

MOUSSE DE PRÉSSEC





Abans no ens vingui a visitar el fred, publiquem aquesta refrescant recepta!. Ja veieu què últimament va de mousse i d’almívar, la setmana passada vam publicar el mousse de pinya!!, però no us passa que acumuleu pots de préssec o pinya en almívar? I... és una bona manera de consumir-los a part què així donem una alegria al paladar!!! ;)



INGREDIENTS



1 pot de préssecs en almívar 500 gr.

200 gr. de nata  per muntar

5 fulles de gelatina



PREPARACIÓ



Escorrem el préssec i reservem 1/2 vas de l’almívar. Posem les fulles de gelatina en remull d’aigua freda 5 minuts.

Agafem el préssec sense líquid i el triturem ben fi, alhora posem a escalfar l’almívar que havíem reservat del pot i quan ja és calent, el retirem i desfem ràpidament les fulles de gelatina ben escorregudes i deixem refredar. Aquest almívar l’incorporarem al préssec triturat, muntem la nata i també l’afegim a poc a poc, de baix a dalt. Omplim el motlle i el deixem a la nevera unes cinc hores, millor un dia per l’altre.

Desemmotllem i decorem com més ens agradi.






4 comentaris:

  1. M´ agrada aquest postres. Senzill, ràpid i soluciona las postres d´un àpat.

    ResponElimina
  2. Que exquisitez, me encanta y tiene una presencia del quince. Esta me la guardo para un postre con invitados, da gusto verlo.
    Un besooo

    ResponElimina
  3. umm!!!! aquesta l´apunto, es de les meves, segur que bonissima i molt fácil d´elaborar
    gracies per compartir
    petons
    Silvia

    ResponElimina
  4. Una bona manera d'utilitzar la fruita en almívar!!!

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!