4 d’oct. 2013

ROTLLES DE PERNIL DOLÇ I SALMÓ






Què us sembla per  l’aperitiu  o per acompanyar alguna amanida?. Aquests mini rul·los   de pa de motlle queden vistosos a la vegada que senzills. I a vegades donar-hi un toc d’originalitat a quelcom tant senzill... fa que sigui molt més bo!!!!.


INGREDIENTS


Pa de motlle sense crosta
Formatge de sucar
pernil dolç tallat fi
salmó fumat


PREPARACIÓ

Estendrem dos llesques de pa de motlle de manera que una cavalqui una mica sobre l’altra i amb un corro o botella les estirarem per fer-les més primes. Les posem sobre plàstic film, les suquem amb el formatge i a sobre posem el salmó en unes i pernil dolç a les altres. Tot seguit,  les enrotllem com un braç de gitano ajudant-nos del plàstic de manera que així s’emboliquen i cargolant les puntes del costat del rotlle pressionarem més. Ho deixarem reposar 1 hora a la nevera.
Per servir , desemboliquem el plàstic i tallem fent rodanxes.






7 comentaris:

  1. Fácil pero super exquito, un aperitivo genial que te hace quedar como una reina. besos

    ResponElimina
  2. Boníssims!! Jo en faig uns de semblants, però aixafant el pa de motlle amb el curró abans d'enrotllar. Petons!

    ResponElimina
  3. Un aperitiu molt vistós, i es pot fer de mil gustos diferents!

    ResponElimina
  4. La combinació és espectacular, tant en presentació (amb un palet de fusta podría semblar fins i tot una piruleta), com per contrast de gustos... m'ha encantat!!

    ResponElimina
  5. D'èxit total! i són fàcil i ràpids de fer!

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!