28 d’oct. 2013

AMANIDA CAPRESE





Com sempre, us presentem una recepta fàcil i senzilla... una nova idea per  tenir en compte alhora de cuinar.... perquè com he comentat moltes vegades, a mi sobretot, el que em fa falta és una bona dosi d’imaginació i d’idees al dia a dia... perquè fer dinar i sopar a diari... és esgotador per la ment!!!.


Una altra amanida .... i és que som molt del tema a casa nostra!!!  en aquest cas et té què agradar el formatge de cabra, perquè sinó no t’agradarà. El faig servir molt perquè ens encanta el gust fort que té i combina amb molts sabors, sobre tot amb verdures... Mmmm... exquisit!!!





INGREDIENTS


5 tomàquets forts

1 rul·lo de formatge de cabra

sal maldon

4 cullerades d’oli d’oliva

pebre negre

 sal maldon o de la normal

alfàbrega fresca



PREPARACIÓ



Fem els tomàquets a trossos i tirem per sobre el formatge esmicolat i amanim amb l’oli, sal i pebre a l’últim moment i hi posarem l’alfàbrega tallada a trossos petits. Si  poseu l’alfàbrega abans es torna negra.






5 comentaris:

  1. Aquesta amanida es molt capriciosa, amb aquests ingredients Ummm
    Petons

    ResponElimina
  2. La meva amanida italiana preferida, el canvi a formatge de cabra ha de donar un resultat bonísssim! Ho provaré! Petons

    ResponElimina
  3. La veritat esta mot bona aquesta amanida

    ResponElimina
  4. A mi el formatge de cabra i en general tots els formatges m'agraden molt...i en amanida trobo que combinen molt i molt bé!

    ResponElimina
  5. UMM, jo l'he fet alguna vegada amb mozzarel.la, però el formatge de cabra m'encanta. La tastaré! Petonets...

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!