9 d’oct. 2013

BROQUETES DE VERDURA






A vegades no sabem com acompanyar els plats de peix o carn, sempre les patates, amanides, salses........

Aquesta és una opció que vaig veure al programa 100x100 vegetal, i encara que no sigui vegetariana hi ha moltes opcions que aplico al meu dia a  dia perquè es bo, fàcil i saludable.

Els ingredients de la maceració estan fets una mica al meu gust, no són exactament els que va aplicar ells, però la idea es aquesta.



INGREDIENTS



VERDURES:

   carabassó

   xampinyons

   tomàquets

   pebrot vermell o verd

   ceba tendra



PER LA MACERACIÓ:

   suc de una llimona

   sal

   4 cullerades d’oli d’oliva

   4 fulles de julivert

   un all

   una mica de orenga

   un polsim de fulles de romaní ( opcional)




PREPARACIÓ



Tallem les verdures a trossos de mossegada menys el xampinyons que només els treure’m el tronc. Tot seguit els anem intercalant en una broqueta. En un morter piquem tots els ingredients per fer la maceració:  l’all, el julivert, l’orenga, llimona, romaní, etc... barregem bé i suquem les broquets, deixem reposar a la nevera un hora mes o menys.




Passat aquest temps tindrem el forn a 180ºC escalfat i posem les broquetes en una safata i deixem 20 minuts.






4 comentaris:

  1. A banda d'un bon acompanyament, molt sa! i visualment molt atractives!!!

    ResponElimina
  2. Quin "colorido" que hagués dit la meva àvia!!! Són unes broquetes boniques i sanes!!!

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!