23 d’oct. 2013

APERITIU DE PASTA DE FULL I FORMATGE






Un altra idea fàcil i senzilla  per fer que un aperitiu sigui més variat i bo. No us agrada quan hi ha la taula plena de aquells platets plens de delícies? , que no saps per on començar?, oooh!!!!! jo només amb aquestes miniatures ja no dinaria ;)




INGREDIENTS



1 làmina de pasta de full refrigerada

formatge ratllat cremós

1 ou

llavors de sèsam




PREPARACIÓ



Escalfem el forn a 200º

De la làmina de pasta de full anem fent tires d’uns tres dits d’ample i a  cada tira omplim el mig amb formatge ratllat, seguidament les enrotllem cada una sobre si mateixa , pintem amb ou batut i enganxem el sèsam .

Posem al forn calent uns 15 minuts fins que estiguin daurats.




7 comentaris:

  1. Que bé va la pasta de full!!! Un aperitiu molt bo!

    ResponElimina
  2. Totalment d'acord amb tu, amb aquests aperitius jo ja no necessitaria dinar res més! jo faig un apreritiu semblant però fent una trena, la pasta de full és fabulosa: facil, vistosa i bona.

    ResponElimina
  3. Que bona la pasta de full, i admet qualsevol farciment! curiosament no ho he provat amb formatge, així que m'ho apunto!

    ResponElimina
  4. Per mi seria un plat principal perfecte!! Que bons i que bufons!

    ResponElimina
  5. No en surto de fer-lo. Ho tornaré a intentar.

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!