Per Sandra P.
La veritat és que aquest plat el vaig
trobar molt original i boníssim....
És un plat ideal per quan tens invitats i
no massa temps per cuinar: ràpid, bo i diferent!!!
Ah!, demés té possibilitats no menys
bones!, a qui no li agrada el peix, sempre pot canviar-ho per bacon.... EXQUISIT!!!!
Un plat per llepar-se els dits!!!!
INGREDIENTS (4 persones)
400 gr. Tagliatelle al nero di sepia (pastes Gallo)
1 cap d’alls
ruca
100 gr. Formatge parmesà
Vinagre mòdena
Nous
4 troncs de salmó
Oli
Sal
Mel
Sal maldon
PREPARACIÓ
Es bull la pasta al punt, seguint les instruccions
de bullició del fabricant, mentrestant fregirem en una paella els alls tallats
petitets. Tot seguit, afegim els alls a la pasta i remenarem. Reservem.
Preparem una amanida de ruca amb el parmesà ratllat
i trossets de nous. Ho amanim amb la salsa vinagreta de mel (es barreja vinagre
de mòdena, oli, sal i una culleradeta de mel). Seguidament, coíem el salmó a la
planxa al punt amb sal maldon.
Que receta mas completita. Mira por donde ahora mismo me aputaba a tu casa para comer. Me apetece no sabes como este platito. Bsss
ResponEliminaVirginia "sweet and sour"
ohh quina combinació més bona!!!!! apuntada, ha de quedar deliciosa! petons
ResponEliminaoh, que bo!! No l'he provat mai la pasta amb tinta i mira que n'he vist vegades! Té força gust? El salmó sí que l'he provat, i m'encanta!!! Una bona recepta per un dinar improvisat! I sana! Petons
ResponEliminaUn plat complert, sa i molt bo !!
ResponEliminaSalutacions
Un plat vistós i bonissim! Petons
ResponEliminaMolt bona combinació per un menjar sa i saborós, i per mi prou complert com per fer plat únic. Felicito a la cuinera!!
ResponElimina