25 de febr. 2013

PASTISSETS DE MANDARINA (THERMOMIX)






Una delícia de postres o esmorzar que ens baixarà sense donar-nos compte, del suaus i esponjosos que son. Si els poseu a la nevera encara resulten a més a més refrescants.
La recepta és amb Thermomix, però crec que tot es pot passar a manual canviant alguna cosa, la pròxima vegada ho provaré jo mateixa.

INGREDIENTS

Pels pastissets:
   200 gr. de sucre
   2 rovells d’ou
   1 ou sencer
   100 ml d’oli de girasol
   2 mandarines senceres amb pell i tot ( mida grossa )
   1 iogurt natural
   220 gr. de farina
   1 sobre de llevat
   un polsim de sal

Per la glassa de decoració:
   200 gr. de sucre pols
   1 clara d’ou
   1 culleradeta de suc de llimona

PREPARACIÓ

Escalfem el forn a 180ºC.
Posarem a la Thermomix el sucre, les mandarines a trossos i els ous, tapem i fiquem 1 minut temperatura 50º velocitat 4. Seguidament, hi posarem tots els altres ingredients, menys la farina, el llevat i la sal. Barregem tot a velocitat 4 uns segons. A continuació, hi tirem la farina el llevat i la sal i barregem 6 segons a velocitat 5.
Engreixem els motlles (o motllo gran) amb mantega i farina, i hi aboquem la massa que posarem al forn a 180º uns 30 minuts més o menys.
Farem la glassa barrejant tot els ingredients i els abocarem sobre els pastissets. Jo els he adornat am pell de mandarina cuita amb la mateixa part d’aigua que de sucre fins que caramel·litzi. 






8 comentaris:

  1. oh, que bons! La glaça hi queda fantàstica! I la decoració de fruita també! Petons

    ResponElimina
  2. Han de ser molt bons i molt adients per l'època en què estem!!!

    ResponElimina
  3. Tienen una pinta deliciosa y además con mandarina, que es una de las frutas que más me gusta. Tengo que probarlo.
    Besos

    ResponElimina
  4. Fan molt de goig!!! I m'agrada tant la mandarina!!!

    ResponElimina
  5. Quin postre més novedós!!! com una professional. M'encanta la idea i t'han quedat preciosos.

    ResponElimina
  6. Unos pastelitos que tienen qeu estar divinos con esa cobertura y el sabor de mandarina. Bss

    Virginia "sweet and sour"

    ResponElimina
  7. Que bons, tenen un aspecte fabulós !!
    Salutacions.

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!