28 de febr. 2013

PASTIS SALAT DE CARABASSÓ, GAMBES I PARMESÀ







 
Un pastís salat molt lleuger, es pot servir com un sopar entre amics o família, perquè es pot tenir cuinat i  es pot menjar fred, o bé tebi.

Si us agraden els ingredients que porta us convido a provar-lo ja que és senzillament deliciós, i no costa gaire de fer.



INGREDIENTS


120 gr. de gambes pelades congelades

1 carabassó gran o 2 mitjans

1 ceba grossa

2 ous

1 lamina de pasta de full comprada feta

100 gr. de formatge parmesà

150 ml. de nata liquida

una mica de julivert picat

formatge rallat Emmental (opcional )



PREPARACIÓ


Descongelem les gambes.

Folrarem un motlle sucat amb mantega i enfarinat amb la pasta de full, de manera que quedi tot cobert fins les vores, punxarem el fons perquè no ens pugi i el posarem al forn prèviament escalfat a 200ºC durant 10 minuts.

Mentre ratllem el carabassó i trinxem la ceba petita, posarem aquesta a coure amb dos cullerades d’oli a foc lent fins que estigui transparent, afegim el carabassó el coíem durant 5 minuts, afegim les gambes i ho coíem 2 minuts mes.

Seguidament, batrem els ous en un bol i afegirem la nata i el parmesà, barregem i afegim el carabassó, la ceba i gambes i una mica de julivert picat, ho barregem bé i ho tirem dins la base de pasta de full que ja tindrem fora del forn, tirem una mica de formatge rallat per sobre i enfornem un altre cop uns 30 minuts. Si no queda daurada de sobre se li pot donar un cop de grill, 1 minut i agafa més color. 






13 comentaris:

  1. S'assembla a una quiche però amb pasta de full i més prima, oi? Els ingredients que has triat són molt oportuns!! Petons

    ResponElimina
  2. Tiene que estar muy rico, el otro día prepare algo similar, pero con espárragos trigueros y también con pasta de hojaldre del Lidel.
    Besos

    ResponElimina
  3. QUE BONA M'ENCANTEN AQUETS TIPUS DE PLATS .
    petonets desde per anar fent gana

    ResponElimina
  4. Bufff....quina combinació més bona!!
    Ha d'estar boníssma i ben cruixent!
    ptns!!

    ResponElimina
  5. Tsch, gran combinació, i tant que si.

    ResponElimina
  6. I tant que deu ser deliciós! Té molt bona pinta! Me l'anoto, a veure si algun dia el provo de fer ;)

    Petons!

    ResponElimina
  7. quina cosa més bona!! :)

    http://bonprofitbarcelona.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  8. Suenan muy bien los ingredientes, tiene que estar buenisimo! Delicioso! Aqui me quedo mirando mas cosas y por supuesto de seguidor! Saludos de Pasta Academy!

    ResponElimina
  9. Obrigada pelo carinho no meu blog...amei seu blog...muito lindo e apetitoso...=D

    Beijinhos

    http://virandocomida.blogspot.com

    ResponElimina
  10. M'encanten aquests pastissos i em sembla que aquesta combinació ha d'estar bonissima!petons

    ResponElimina
  11. Un pastis deliciós per a un sopar informal
    Petons

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!