5 de febr. 2013

TAGLIATELLE AL NERO DI SEPIA AMB LLIT DE RUCA, FORMATGE PARMESÀ I SALMÓ




Per Sandra P.






La veritat és que aquest plat el vaig trobar molt original i boníssim.... 
És un plat ideal per quan tens invitats i no massa temps per cuinar: ràpid, bo i diferent!!!

Ah!, demés té possibilitats no menys bones!, a qui no li agrada el peix, sempre pot canviar-ho per bacon.... EXQUISIT!!!!
Un plat per llepar-se els dits!!!!


INGREDIENTS (4 persones)


400 gr. Tagliatelle al nero di sepia (pastes Gallo)
1 cap d’alls
ruca
100 gr. Formatge parmesà
Vinagre mòdena
Nous
4 troncs de salmó
Oli
Sal
Mel
Sal maldon

PREPARACIÓ

Es bull la pasta al punt, seguint les instruccions de bullició del fabricant, mentrestant fregirem en una paella els alls tallats petitets. Tot seguit, afegim els alls a la pasta i remenarem. Reservem.

Preparem una amanida de ruca amb el parmesà ratllat i trossets de nous. Ho amanim amb la salsa vinagreta de mel (es barreja vinagre de mòdena, oli, sal i una culleradeta de mel). Seguidament, coíem el salmó a la planxa al punt amb sal maldon.




S’emplata la pasta amb un llit d’amanida i hi posarem el salmó per sobre.





6 comentaris:

  1. Que receta mas completita. Mira por donde ahora mismo me aputaba a tu casa para comer. Me apetece no sabes como este platito. Bsss

    Virginia "sweet and sour"

    ResponElimina
  2. ohh quina combinació més bona!!!!! apuntada, ha de quedar deliciosa! petons

    ResponElimina
  3. oh, que bo!! No l'he provat mai la pasta amb tinta i mira que n'he vist vegades! Té força gust? El salmó sí que l'he provat, i m'encanta!!! Una bona recepta per un dinar improvisat! I sana! Petons

    ResponElimina
  4. Molt bona combinació per un menjar sa i saborós, i per mi prou complert com per fer plat únic. Felicito a la cuinera!!

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!