Aquest mes a Memòries d’una Cuinera ens han
proposat el minestrone, i tal i com ens comenten… GAUDEIX I DIVERTEIX-TE!.. que
amb els temps que estem costa prou, oi?. Però suposo que d’aquest “conte” ens
ha de fer reflexionar una mica a tots plegats i agafar-nos la vida diferent, es
pot aplicar a la cuina, però perquè no a la vida en general?...
Doncs… estic contenta d’aquest repte, perquè
l’altre dia vaig fer l’arròs amb verdures i em varen sobrar, i mira!, bona idea
el minestrone!!!. Va resultar boníssima i reconfortant.
INGREDIENTS
1 carabassó no massa gran
½ pebrot vermell
1 pebrot verd
3 pastanagues
100 gr. de mongeta tendra
1 porro
100 gr. de pasta de sopa petita
1 ½ litre de brou de pollastre
sal
oli
PREPARACIÓ
Tindrem totes les verdures tallades a daus petits, posarem
un olla al foc amb una cullerada d’oli i primer hi fregirem el porro i les pastanagues
uns 5 minuts, tirant seguidament la resta de verdures, la sal i el brou. Quant
arranqui el bull, hi tirarem la sopa, deixant bullir uns 10 minuts i llestos.
Molt bona aquesta supeta.
ResponEliminaGràcies maca per entrar al meu blog.
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaFàcil, ràpida i ben bona! Me l'apunto, té molt bona pinta!
ResponEliminaUna abraçada!
M'encanten aquest tipus de sopes, molt apropiades per aquest temps. M'apunto la recepta.
ResponEliminaSalutacions.
Que bona aquest sopa!! i així costa menys menjar-nos les verduretes que menys ens agraden!!! I ara venen molt de gust aquestes sopetes calentes!
ResponEliminaM'agraden molt les preparacions que surten d'un altre plat.
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.
clar que si! a reciclar el menjar!!! que no estem per tirar res. Moltíssimes gràcies per participar. Petonets
ResponEliminaQuina delícia! les receptes d'aprofitament són genials!!!
ResponElimina