Per la iaia Montse
Aquesta recepta és de la casa Nestlé que vé
amb l’envoltori de les barretes de xocolata Nestlé postres.. Com la majoria de
cuineres, a la recepta original hi fas modificacions i la personalitzes una
mica…
La veritat és que aquest brownie va sortir
espectacular, tot s’ha de dir que és especialment pels amants de la xocolata
negra!.
Per menjar de postres és boníssim però un
consell….. poqueta quantitat, ja què és una bomba!!!!. El que ens va sobrar de
les postres el vàrem tallar a dauets petits i el fem d’acompanyament amb el cafè….
ESPECTACULAR!!!!
Al nostre recull de receptes, també tenim
un brownie boníssim que també s’ha de provar!.
INGREDIENTS
125 gr. Xocolata (5
barretes de xocolata NESTLÉ postres)
125 gr. mantega
130 gr. sucre
2 ous
50 gr. farina
1 sobre de llevat (Royal)
75 gr. ametlla
picada
1 culleradeta de
canyella amb pols
1 culleradeta de
sucre avaïnillat
Per la
cobertura:
150 gr. xocolata Nestlé postres
1
culleradeta de postres canyella pols
PREPARACIÓ
Preescalfar el forn a 150ºC .
Fondre la
xocolata i la mantega (del brownie) al bany maria, amb una espàtula remenar-ho
i reservar.
Tot seguit, separar les clares dels rovells i en un
plat posar el rovells junt amb el sucre, remenar-ho i formar una pasta cremosa i reservar.
En un bol posar les clares i amb el batidor
deixar-lo a punt de neu i Reservar.
Tamisar la farina junt al llevat, seguidament ajuntar amb el batidor de mica en
mica tots els ingredients reservats: la farina, les clares, les ametlles, la
canyella, el sucre avaïnillat i a l’últim incorporar-hi la xocolata que
em fos, batir-ho tot i seguidament, tirar-ho al motlle prèviament engrassat amb
mantega. Coure’l al forn uns 30 minuts més o menys punxar-lo i veure si esta
cuit. Deixar-lo refredar. Quan estigui ben fred es tira pel damunt la xocolata amb
la canyella per la cobertura, que prèviament haurem desfet al bany maria.
és de vici!!!!! I amb el toc de canyella, m'hi encanta, sempre lliga molt bé amb la xocolata i ajuda a païr-la... per a repetir! he he. Petons
ResponEliminaMe encanta así como lo has hecho, pienso que la almendra y la canela le tienen que dar un toque especial.
ResponEliminaBon fi de setmana
Por favor que delicia, que bueno te quedó, será una bomba pero esta la mar de rico. Besos
ResponEliminaUna delícia per als molts xocolaters!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Aquest brownie seria un èxit total a casa meva!
ResponEliminaDoncs si és pels amants de la xocolata negra, aquesta és la meva!
ResponEliminaxq a mi em xifla i a més no em cansa mai!
ptns!!
Hola, yo hago uno de parecido pero sin la cobertura de chocolate. Sin duda se la pondré la próxima vez que lo haga.
ResponEliminaTiene una pinta deliciosa.
Un saludo
Una pintaza exquisita¡¡¡ La cobertura me ha matado. Genial. Bss
ResponEliminaVirginia "sweet and sour"