22 de nov. 2012

PASTÍS DE POMA II







Aquest és un clàssic que es fa a totes les cases, però no per això deixa de ser molt bo, i fàcil de fer!, quelcom que nosaltres valorem molt!.... Ja que com la gran majoria de nosaltres, no tenim gaire temps per dedicar a la cuina com ens agradaria.... i la feina i les obligacions ens porta a un ritme accelerat, però no per això ens em de resignar a no gaudir dels petits plaers del paladar, no creieu? ;)


Al nostre recull de receptes, trobareu d'altres maneres de preparar el pastís de poma, com  els pastissets de poma d'Ivarsmini tarta de poma ràpida, i la tarta de poma, molt semblant a aquesta versió, però enlloc de crema pastissera amb melmelada... Totes les versions boníssimes!!!!


INGREDIENTS

2 pomes Golden
1 base de massa brisa que venen ja preparada
melmelada d’albercoc
sucre
mantega



PREPARACIÓ

Folrem un motlle circular d’uns 24 cm amb la massa preparada, prèviament sucat amb mantega i farina perquè no s’enganxi, punxem la base i la tapem amb paper d’alumini i uns pesos perquè no pugi del mig,  ho enfornem a 200ºC, amb el forn prèviament escalfat. Ho deixarem durant 10 minuts.
Un cop traiem la pasta del forn hi aboquem la crema pastissera, omplint la tarta i per sobre anem repartim la poma amb llesques primes, hi posem uns trossos de mantega i força sucre a sobre, i ho tornem enfornar durant uns 20 minuts, (la poma ha d’agafar un color daurat). Ho enretirem i ho pintem amb una mica de melmelada desfeta amb aigua calenta, per donar brillantor.




5 comentaris:

  1. M'encanta el pastís de poma i aquest fa una fila deliciosa!!!

    ResponElimina
  2. Teniu tota la raó: es fa a totes les cases, a la meua també. Ens engisa la tarta de poma,i la vostra té molb bona pinta. Un beset.

    ResponElimina
  3. Que bo que es el pastis de poma Ummm, ta quedat fantàstic
    Petons

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!