16 de nov. 2012

GELATINA DE FRUITES






Aquest si que es un "Superpostres", ja que és molt bo i a la vegada molt saludable, ah!! i calories 0. Què més volem?, és un altra manera de menjar fruita i com que queda lluït, als nens els agrada molt i alhora es converteix en uns postres de festa ja que té molt bona presentació....

INGREDIENTS

fruita variada ( plàtans, poma, gerds, maduixa........)
2 sobres de gelatina de llimona


PREPARACIÓ

Agafarem un motlle i l’omplirem fins la meitat amb la fruita trossejada, i reservem. Seguidament, agafarem la gelatina i la farem segons indica el fabricant, un vas d’aigua freda per sobre i els desfem, mentre posem un vas d’aigua per sobre al foc i quan arrenqui el bull retirem i tirem sobre la gelatina desfeta amb fred, deixem refredar i tirem sobre les fruites del motlle, posem a la nevera almenys quatre hores i millor fer-lo d’un dia per l’altre. 






6 comentaris:

  1. Quina presència més bona!! i estarà molt bó això. Més fàcil de fer impossible.

    ResponElimina
  2. Més que postre sembla un ornament. Molt bon resultat.

    ResponElimina
  3. Fàcil de fer i molt bo. Ara és fàcil trobar gelatina, i fer postres de festa major!

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!