20 de nov. 2012

MELMELADA DE PEBROTS VERDS (THERMOMIX)






La meva bona amiga Dolors em va donar uns quants pebrots verds, que sempre van bé pels sofregits i procuro tindre’n sempre de congelats. Però com eren molts, vaig mirar que podia fer i a la web de Gastonomia & Cia vaig veure aquesta melmelada i hem va cridar l’atenció. La Melmelada de tomàquet si que ens agrada molt, doncs perquè no provar aquesta?, el resultat molt bo amb un toc curiós i diguem que exòtic. Jo la vaig fer amb Thermomix però si aneu a la seva web també expliquen com fer-ho de manera tradicional.


INGREDIENTS

450 gr. de pebrots verds
180 gr. de sucre
5 grans de pebre negre
20 gr. d’oli d’oliva
un polsim de sal


PREPARACIÓ

Rentem els pebrots, traiem les llavors, trossegem, ho posem al vas i els piquem una mica a velocitat 6. Seguidament, afegirem tots els altres ingredients i programem a temperatura varoma 20 minuts velocitat cullera i ja estarà.
Per conservar-la, esterilitzar un pot amb aigua bullent i destapat uns 30 minuts, passat aquest temps, treure’l i omplir-lo amb la melmelada, tapar-lo i bullir-lo en una olla amb aigua (que no cobreixi) uns 20 minuts. 







7 comentaris:

  1. Que bona ha de estar! Mai la he probada però te molt bona pinta! Petons

    ResponElimina
  2. jo l'he fet, però sense termomix. Realment és una melmelada que val la pena provar. I que té un color sorprenent!!!

    ResponElimina
  3. No hay nada como las mermeladas caseras! Nosotras hicimos de calabaza,naranja y mandarina!
    http://juegodesabores.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  4. Una mermelada de lo más curiosa. ¡Me gusta!
    ;-D

    ResponElimina
  5. Que color tan bonito y seguro que mucho mejor será probarla porque tiene que ser deliciosa!!!! Es ideal!!!
    Un besito.

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!