5 de nov. 2012

FILET DE POLLASTRE AMB SAMFAINA SENZILLA






Ens diuen que el pollastre i el gall d’indi, són de les carns més saludables i que es bo menjar-ne de tant en tant intercalat amb peix i reduint les carns vermelles, Perquè  com a vegades no tens massa temps per guisar o fer al forn el pollastre i una manera saludable es a la planxa, perquè no quedi tan “soso” es pot fer d’aquesta manera i surt molt bo.


INGREDIENTS

9 talls de filets o pit de pollastre filetejat
1 albergínia
1 pebrot roig
1 cullera sopera de salsa de soja
2 culleres soperes d'oli
unes fulles de romaní
1 all tallat petit
1 cullera sopera de conyac
orenga sec
sal
pebre negre


PREPARACIÓ

Una estona abans posarem el pollastre en una safata fonda i li tirarem per sobre la soja, l’oli, el romaní, l’orenga, l’all, el conyac, la sal i pebre i el deixarem una estoneta que agafi sabors una mitja hora.
Mentrestant en una paella hi posarem dos cullerades d’oli, el pebrot i l’albergínia tallats a daus, una mica de sal i els deixarem anar coent a foc mitjà i tapat uns 25 minuts fins que vegem que es cuit.
Escalfem ara la planxa i hi posem el pollastre tret de la marinada li donem un parell de tombs banda i banda i llestos. 




7 comentaris:

  1. Jo també t'ho anava a dir, senzilla però té una pinta molt bona! Marta
    Gràcies per seguir-me al twitter!

    ResponElimina
  2. Repeteixo el que ja s’ha dit, senzilla però molt bona
    Petons

    ResponElimina
  3. Esto no es un pollo cualquiera, lleva una buena comparsa para no sentirse solo.

    JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  4. Una receta estupenda y el acompañamiento magnifico, os ha quedado pa chuparse los deos..... jejejejejeje
    besos

    ResponElimina
  5. Una bona alternativa i ben bona per menjar de forma saludable i que no sigui a la planxa.
    Amb aquest marinatge ha de quedar molt gustós!
    ptns!!

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!