24 de febr. 2012

TORRADETES DE STA. TERESA




Aquesta és una llaminadura típica de Setmana Santa, i com que s’atansa es bo recordar-ho. Són unes postres molt senzilles, però no per això deixen de ser boníssimes, a la par que és una recepta d’aprofitament que també convé avui dia.
A vegades no s’hi pensa, ja que potser no es tanta tradició o més ben dit les tradicions potser ja no es segueixen massa, però segur que si fem memòria les farem, ja que no ens costarà res ficar-nos a fer-les.



INGREDIENTS

Pa del dia abans o bé de dos dies
1 litre de llet
pell de llimona
1 branca de canyella
2 ous
sucre
canyella amb pols
2 vasos d’oli d’oliva


PREPARACIÓ

Posarem la llet al foc amb les pells de llimona i la branca de canyella i deixarem que arrenqui el bull i la traurem del foc i ho deixem infusionar 10 minuts.
En una safata tindrem el pa tallat a llesques a la mida d’ 1 dit i mig de gruix i tirarem la llet, deixant que quedin xopes. Batrem els ous i passarem les llesques per ells, que quedin ben impregnades.
Tindrem una paella al foc amb l’oli ben calent, i anirem tirant les llesques, fins que quedin daurades. Les traurem i deixarem sobre paper de cuina per treure una mica d’oli i les passarem a un plat que hi tindrem el sucre amb una mica de canyella amb pols i les arrebossarem,  passem a una safata i llestos.
Jo les vaig acompanyar amb una mica de gelat de nata.




4 comentaris:

  1. Hola!que buenas recetas, he descubierto esta página www.cazarecetas.com, donde puedes subir tus recetas, promocionar tu blog y además se dan premios a quien más recetas tenga. Quizás te interese. Echale un ojo.

    Un saludo.

    ResponElimina
  2. Aqusetes torradetes sí que m'agraden! Per esmorzar, per postres, per berenar... jo també en faig i són un vici! Petonet

    ResponElimina
  3. M'encanten les torradetes de Santa Teresa, en breu cauran, que me n'has fet venir ganes!
    Petonets
    Sandra (Els fogons de la bordeta)

    ResponElimina
  4. Em porten bons records. Crec que m'animaré a fer-ne tinc pa una mica sec.

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!