16 de febr. 2012

ALETES DE POLLASTRE AL FORN




 
Moltes vegades els de casa hem deien perquè no feia aletes de pollastre, i la veritat es que era una cosa que no hi tenia massa tirada, més que res perquè no hi queia. L’altre dia anant a comprar les vaig veure en una safata als mostradors de la carn i hem va venir a la memòria la demanda que sempre hem feien, i “apa!!, aletes cap a casa“. Cal dir que son exquisides i no pararies de menjar-ne.



INGREDIENTS

24  ales de pollastre (6/persona)
5 cullerades de salsa de soja
3 cullerades de mel
6 cullerades d’oli d’oliva
1 copa de conyac
sal
pebre negre

PREPARACIÓ

Una hora abans posar les ales en una safata de forn, tirar-hi la sal i el pebre, i amb un pinzell pintar-les amb la barreja feta amb l’oli, la soja , la mel  i el conyac procurant que ens quedi una mica de la barreja i deixar-les xopar durant aquest temps. Mentre escalfar el forn a 200ºC.

Passada aquesta estona posar-les al forn durant uns 30 minuts i de tant en tant pintar-les amb la barreja que  hem reservat i donant-los-hi la volta fins que siguin daurades.






3 comentaris:

  1. En Jordi també les fa amb mel i salsa de soja. I són ben bones!!!
    petonets

    ResponElimina
  2. Però que bones, amb mel i al forn! Jo sempre les faig fregidetes amb all i julivert perquè m'encanta escurar... però així i amb soja encara han de ser més bones! Petons

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!