8 de febr. 2012

MIL FULLES DE VERDURES AMB FORMATGE DE CABRA




Sempre pensant en com introduir el plat de verdura diari, perquè sigui atractiu i variat, vaig pensar en fer un mil fulls amb carabassó i albergínia que encara eren força macos...
El resultat va ser deliciós, potser una mica entretingut però realment val la pena.



INGREDIENTS (6 torres)

1 carabassó mitjà
1 albergínia mitjana
4 talls de pernil dolç
1 tomàquet gros i fort
6 talls de formatge de cabra en rotlle
oli
sal

PREPARACIÓ

Tallarem el carabassó, l’albergínia i el tomàquet a rodanxes no massa gruixudes, salem i les passarem per la paella amb una cullerada d’oli, només tomb i tomb i reservem.
Amb un motlle o bé el broc d’un vas tallarem a rodones el pernil dolç, fet això anirem posant capes de carabassó, albergínia, pernil dolç tomàquet, un altra de carabassó i un altra d’albergínia, acabant amb un tall una mica gruixut del formatge.



Posem en una safata de forn, i amb el grill del forn ja engegat, ho posem a sota fins que el formatge es desfaci i ja podem servir.


6 comentaris:

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!