Sempre pensant en com introduir el plat de verdura diari, perquè sigui atractiu i variat, vaig pensar en fer un mil fulls amb carabassó i albergínia que encara eren força macos...
El resultat va ser deliciós, potser una mica entretingut però realment val la pena.
INGREDIENTS (6 torres)
1 carabassó mitjà
1 albergínia mitjana
4 talls de pernil dolç
1 tomàquet gros i fort
6 talls de formatge de cabra en rotlle
oli
sal
PREPARACIÓ
Tallarem el carabassó, l’albergínia i el tomàquet a rodanxes no massa gruixudes, salem i les passarem per la paella amb una cullerada d’oli, només tomb i tomb i reservem.
Amb un motlle o bé el broc d’un vas tallarem a rodones el pernil dolç, fet això anirem posant capes de carabassó, albergínia, pernil dolç tomàquet, un altra de carabassó i un altra d’albergínia, acabant amb un tall una mica gruixut del formatge.
Posem en una safata de forn, i amb el grill del forn ja engegat, ho posem a sota fins que el formatge es desfaci i ja podem servir.
Que cosa més bona, per favor.
ResponEliminaM'agrada moooolt....
ResponEliminaA mi també m'encanta fer-les així, les verduretes, amb el rollón de cabra, que queden super bones! Quina bona pinta.. nyam. Petons!
ResponEliminaOh, che buoni!
ResponEliminaM'AGRADA MOLT AQUESTA RECEPTA!!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaUns milfulls realment deliciosos
ResponEliminaPetons