8 de febr. 2012

MIL FULLES DE VERDURES AMB FORMATGE DE CABRA




Sempre pensant en com introduir el plat de verdura diari, perquè sigui atractiu i variat, vaig pensar en fer un mil fulls amb carabassó i albergínia que encara eren força macos...
El resultat va ser deliciós, potser una mica entretingut però realment val la pena.



INGREDIENTS (6 torres)

1 carabassó mitjà
1 albergínia mitjana
4 talls de pernil dolç
1 tomàquet gros i fort
6 talls de formatge de cabra en rotlle
oli
sal

PREPARACIÓ

Tallarem el carabassó, l’albergínia i el tomàquet a rodanxes no massa gruixudes, salem i les passarem per la paella amb una cullerada d’oli, només tomb i tomb i reservem.
Amb un motlle o bé el broc d’un vas tallarem a rodones el pernil dolç, fet això anirem posant capes de carabassó, albergínia, pernil dolç tomàquet, un altra de carabassó i un altra d’albergínia, acabant amb un tall una mica gruixut del formatge.



Posem en una safata de forn, i amb el grill del forn ja engegat, ho posem a sota fins que el formatge es desfaci i ja podem servir.


6 comentaris:

  1. A mi també m'encanta fer-les així, les verduretes, amb el rollón de cabra, que queden super bones! Quina bona pinta.. nyam. Petons!

    ResponElimina
  2. M'AGRADA MOLT AQUESTA RECEPTA!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Uns milfulls realment deliciosos
    Petons

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!