22 d’abr. 2014

PASTÍS DE CARABASSÓ







Un pastis que tan pot servir com d'acompanyament per una carn o peix, o un primer plat, que amb una mica d'amanida es converteix en un àpat ben complert.


INGREDIENTS  ( 4 flameres)

400 g. de carabassó tallat a daus petits
1 gra d'all
1/2 ceba tendra
3 tires de bacó
2 ous
1/2 vas de llet
100 g. de formatge rallat
sal
pebre
una mica d’alfàbrega seca

PREPARACIÓ

En una paella amb 2 cullerades d'oli hi saltegem l'all tallat ben petit, el carabassó, la ceba, els talls de bacó, també tot tallat a daus i sal - pebrat, passats 5 minuts retirem i escorrem l'oli.
Encenem el forn a 180ºC i en un bol batem els ous amb la llet i 75 g. de formatge ratllat. Quan tot està ben barrejat, hi afegim el carabassó, remenem i omplim les flameres, posant per sobre de cada una la resta de formatge. Si el forn ja és calent  els hi posem durant 25 minuts, comprovem si es cuit  i ja podem treure, deixarem refredar una mica i desemmotllem.





 

6 comentaris:

  1. Que bons!! Han de ser molt sucosos, i queden molt bonics.

    ResponElimina
  2. Que rico y sano, me encanta como ha quedado el plato.
    Besos

    ResponElimina
  3. Qué rico y en porciones individuales me encanta. Besos

    ResponElimina
  4. M'encanta la presentació així en format individual! Petons!

    ResponElimina
  5. Felicitats! Tenen molt bona pinta, me'ls apunto :D

    Salutacions

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!