7 d’abr. 2014

CREPS DE PARMESÀ AMB TOMÀQUET SEC I RUCA







Delicioses aquestes creps!!!, quan les vaig  veure fer em vaig dir què havien d’estar boníssimes a la part què facilíssimes!, l’únic que costa una miquetona és alhora de treure la crep de la paella, perquè crema,  però el demes fàcil, fàcil i fàcil!!!!.


INGREDIENTS

250 gr. de formatge parmesà ratllat
1 bossa de ruca
5 tomàquets secs amb conserva d’oli

PREPARACIÓ

En una paella petita cobrim el fons amb una capa de formatge i deixem fer com si fos una crep, quan els costats comencen a torrar-se es treu, (no s’hi dona la volta com les creps normals). En aquest moment hi posem a sobre una mica de ruca i tomàquets tallats a trossets, un raget de l’oli dels tomàquets i enrotllem, la partim per la meitat, perquè es vegi el farcit i ruixem amb una mica d’oli d’oliva.






8 comentaris:

  1. Quines creppes més originals! No hi hauria pensat mai. L'aspecte queda molt xulo, sí! i el parmesà deu ser deliciós, acompanyat de ruc i tomàquet. Petons

    ResponElimina
  2. Molt sanes aquestes creps. Si es canvia algun ingredient (per ex. el formatge) suposo que estaran igual de bones!
    Petons

    ResponElimina
  3. Quina pinta més bona! Jo aquest cap de setmana en vaig fer unes de semblants per primera vegada i ens van encantar!

    Petons!

    ResponElimina
  4. Ostras, sembla que es tingui que trencar fàcilment la crep, però t'ha quedat perfecte! I deu estar tant bona! petons

    ResponElimina
  5. Que maques i que bo que ha de ser!!! Aquestes segur que les faig!!

    ResponElimina
  6. Aquestes crêppes són un sopar de luxe!!! Petons!

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!