El
dia de Reis, es el dia que ens reunim tots a casa nostra.. I aquest any he
decidit que faré un assortit de canapès que no he fet mai....
Qui
m’hi va fer pensar és el nostre amic, Raül, que ell és qui els fa a casa seva, ja
que la Dolors diu que això és el seu tema.... i de veritat que ho broda!!!.
Sempre que ens han convidat hem quedo parada de la varietat que en fa i el
reguitzell de colors d’aquelles safates.
Així
que ja ho veieu, encara soc “novata” però
aniré practicant.... i aquest any per Reis a casa meva... CANAPÈS!!! Psssttt.. és un secret per als convidats!! ;)
INGREDIENTS
Pa de motlle sense crosta
Palets de cranc
Maionesa
Pebrot vermell de llauna
Gambes pelades saltejades una mica
Ous durs
Puntes d’espàrrecs
Paté d’olives
Paté al pebre
Ceba caramel·litzada (4 cebes, aigua i sucre)
Bloc de foie
Pasta de full refrigerada
Formatge de sucar
Salmó envasat
Sobrassada barrejada amb mel
Mini volovans
Mini tartaletes
PREPARACIÓ
Per fer la ceba caramel·litzada:
4 cebes tallades a làmines deixades coure lentament amb una cullerada d’aigua i
4 de sucre fins que agafa un color fosc.
Canapè de les estrelles: tallem el pa amb un talla pastes i untarem
el pa amb palets de cranc esmicolats i barrejat amb trossos de algunes gambetes
i maionesa i decorat amb el pebrot de llauna.
Canapè quadrat 1: Sucats amb el paté d’oliva i un tros de llimona.
Canapè quadrat 2: maionesa, gambes i ou dur esmicolat.
Canapè rodó: maionesa, gambes i punta d’espàrrecs.
Canapè del cor: amb paté al pebre i una mica d’oliva.
Canapè de salmó: Tallar la pasta de full amb rectangles, pintant
amb ou i granets d’ametlla per sobre, posat al forn calent 10 m. fins que puja i es dauri. Un cop freds els partim per la
meitat, suquem amb formatge de sucar i un tros de salmó.
Tartaletes: Posar al fons ceba caramel·litzada i per sobre
foie. Volovans: Sobrassada amb mel i decorat amb pinyons.
És de luxe presentar una taula així de variada en canapés. Us heu lluït. Felicitats!!
ResponEliminaQuin assortit!!!! Quin gust una taula així!
ResponEliminapetonets
FANTASTICS... que de bones ideas hem deixas...
ResponEliminaMIL GRACIES MACA :)))
Ohhh quina pinta! A vegades es difruta més dels entrants que dels plats, no et passa? Petons!
ResponEliminaM'encanta, m'encanta!!!! Anotaré idees! petons
ResponEliminaSi fas tot aquests a més de quedar encantats quedaran ben tips!!! Són preciosos i han de ser encara més bons! Petons!
ResponEliminaHola noies!!!!!
ResponEliminaGràcies pels vostres comentaris!!! :)
Tal com dieu... et quedes tip només amb els canapès!, però demés... és una taula amb una presentació ben bonica i això també compta!!!
Petonets