2 de des. 2013

PANINI DE CEBA AMB XAMPINYONS







De tant en quan ens podem permetre algun capritxet per sopar, oi?.. No us passa que per sopar esteu encasellats amb el mateix?, aquest “panini casolà” és fàcil de fer i boníssim!!! I a part que podem fer-lo amb mil ingredients diferents



Qui li fa un lleig a un àpat tant suculent..... Mmmmm...



INGREDIENTS



1 baguette

2 tomàquets

Xampinyons

Olives

Formatge parmesà

Oli d’oliva

ceba

          

PREPARACIÓ



Primer de tot courem la ceba en una paella amb un rajolí d’oli fins que dauri, mentrestant partirem la baguette per la meitat i hi farem el llit, posant el tomàquet a rodanxes (també podem untar-lo de tomàquet triturat), damunt la ceba ja cuita, els xampinyons tallats a làmines, olives trossejades i diferents formatges, decorarem amb unes olives i tot seguit ho posarem al forn, courem durant 5 minuts i seguidament gratinarem uns minuts més.







9 comentaris:

  1. De quan en quan i no tant de quan en quan no?'?? Doncs sí, és una recepta que va molt bé quan t'apeteix alguna cosa així ràpida. Petons!

    ResponElimina
  2. Aissss!! Que bó aquest panini.. es veu cruixent i saboros... ummmm!
    Besets
    http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  3. M'encanten els paninis casolans! Aquest té que estar deliciós! petons

    ResponElimina
  4. Els paninis són genials, es poden fer amb qualsevol cosa que tinguis per la nevera i a més estan boníssims!!

    ResponElimina
  5. Això es pels dissaptes, un sopar especial.

    ResponElimina
  6. Aquests paninis pinten deliciosos!!! Un sopar informal genial!

    ResponElimina
  7. Gràcies pels vostres comentaris,

    Doncs si, com bé dieu, amb qualsevol cosa de la nevera... i demés informal!!! :)

    Petonets

    ResponElimina
  8. Encantada de conèixer el teu bloc! quina bona pinta té tot, et felicito. Amb el teu permís et afegeixo als meus favorits.

    Una abraçada.

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!