Una
idea de primer plat per aquestes festes, que són tant plenes de menjars
contundents, i un entrant així sempre ajuda a netejar una mica. És senzill, ràpid, molt bo i diferent.
L’alvocat
ens aporta greixos monoinsaturats que ens ajuden amb el colesterol i la pinya
amb la bromelina que porta, ens ajuda a pair les proteïnes millorant la
digestió.
Què
més podem demanar?, que demés d’ajudar-nos a la salut disfrutem menjant-lo?. Perfecte!!!!!!!!,
no? ;)
INGREDIENTS ( 2 persones)
2 talls de pinya natural
1 alvocat
6 palets de surimi
tomàquets cirerol
Per la salsa rosa:
6
cullerades maionesa
2
cullerades de ketchup o salsa de tomàquet
1
culleradeta de postres de conyac
1
cullerada de suc de taronja
PREPARACIÓ
Es tracta de tallat tots es ingredients
menys els tomàquets a daus petits i aquestes en quatre parts.
Amb una anella de servir (o com vulgueu
presentar-ho), posarem a sota l’alvocat amb una mica de suc de llimona per
sobre perquè sinó es torna negre. Sobre d’aquests hi posem el surimi i
finalment la pinya. Adornem amb els tomàquets a sobre de tot.
Té que entrar molt bé aquesta amanida davant un menjar copiós... que bona! petons
ResponEliminaQuina bona presència que fa!. A més molt sana. Cada dia em faria una amanida així, no cal ni esperar festes.
ResponEliminaQue bonica aquesta amanida, amb tants colors! M'agrada!
ResponEliminaOh! M'agrada molt! Realment és un entrant perfecte, gens empalagós i que ajudarà a pair bé la resta de l'àpat! A més la presentació és molt vistosa, ben festiva per aquestes festes! Anotada! ;)
ResponEliminaPetons!
Una amanida ben xula!! per xuplarse els dits.
ResponEliminaUn entrant perfecte per aquestes festes.
Bessets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/
Gràcies noies!!!
ResponEliminaSi que es una amanida vistosa i amb bona presència per les festes, oi?...
Apa! a veure si us animeu...
Petonets
Quin timbal!!! Fantàstica combinació de colors i sabors!
ResponEliminaGràcies Mònica...
EliminaSi que son uns colors bonics.. si!!, i el menjar també entra molt per la vista, oi?
Petonets