25 de nov. 2013

SALTEJAT DE COLS DE BRUSSEL.LES AMB BACON







Hem de menjar verdura... i demés variada!, a mi la verdura m’agrada i molt, però a vegades és tant avorrit menjar-ne... i no us passa que hi ha algun tipus d’aquesta què us agrada però no saps com preparar-la?, doncs exactament això és el que em passava amb les cols de brussel·les, em feia gràcia menjar-ne, però realment no sabia ni com fer-ho.. ho trobava “sosillo” bullir-ho i llestos!, així que vaig preparar aquest plat i Mmmm.... una forma diferent, senzilla, saludable i boníssima de menjar verdura!!!.
  
INGREDIENTS

Cols de brussel·les
Trossets de bacon
4 alls
Oli d’oliva
Sal
Aigua

PREPARACIÓ

En una olla fem bullir les cols de brussel·les amb aigua i sal, escorrem i reservem. Mentrestant en una paella fregim amb oli calent, els trossets de bacon i els alls talladets molt fins, ho coíem tot junt fins que es daurin, quan aquests estan cuits, hi afegim les cols de brussel·les i ho saltegem fins que els sabors s’hagin incorporat.






8 comentaris:

  1. La setmana passada les vaig fer per primera vegada al forn, i em van encantar! Una mica d'oli i sal i al forn, són boníssimes. M'apunto la teva, la provaré! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Una molt bona idea també, provaré de fer-ne al forn... no se m'hagués acudit!!.
      Petonets

      Elimina
  2. Que bo aquest plat!
    a casa no tenim tradició de menjar cols de Brusel·les, potser ens animem amb la teva recepta.
    Petonets

    ResponElimina
  3. Nosaltres tampoc!, per això no sabia pas com cuinar-les!, i t'asseguro que no serà la última vegada que en mengem!!!, eren boníssimes!!!! :)

    ResponElimina
  4. Respostes
    1. Sembla estrany, oi?, un plat de verdura i que sigui vistós!!!, jijijiji... però si!, la veritat es que dona ganes de menjar-s'ho!!! ;)

      Elimina
  5. Com llueixen i que bones que deuen estar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sii.... un bon colorido per ser verdura!!! i la veritat Anna, prova-ho... ja veuràs que bones...

      Elimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!