4 de nov. 2013

CISTELLES DE XOCOLATA




Per Denisa Stefania




Aquí teniu una idea ràpida i exquisit quan sentim la necessitat de gaudir d’alguna cosa dolça.... Senzillament SUBLIM!!!. 
Aquesta recepta és un pecat pels amants de la xocolata!!!.


INGREDIENTS (10 cistelles: 5 negres i 5 blancs)
    300 gr. de xocolata negra
    300 gr. de xocolata blanca

Crema de xocolata blanca:

    500 l. de llet
    5 cullerades de midó / farina
    5 cullerades de sucre
    250-300 gr. de xocolata blanca
    100 gr. de mantega
    sucre de vainilla o essència de vainilla o pal de vainilla

Decoració:
    ametlles filetejades
    salsa de xocolata
    candy Cioco


PREPARACIÓ


Fondre la xocolata al bany maria, i amb un pinzell de silicona pintar els diferents motlles. No us preocupeu si  no es cobreix, ja que ho pintarem 3 vegades.

Ficarem els motlles de xocolata  a la nevera durant uns 15 minuts, perquè s’endureixi la  xocolata.


Després d’uns 15 minuts es treuen i es tornen a pintar amb el pinzell. S’ha de repetir aquest procediment 3 vegades. Entre la primera i la segona pinzellada, ho deixarem descansar  per deixar-los descansar 15 minuts a la nevera, però després de pinzellar per última vegada ho deixarem durant 2 hores a la nevera, després d’afluixar suaument el motlle.



Seguidament, farem el farcit de crema:

En un bol barrejarem el sucre, la farina i la vainilla, tot seguit escalfarem la llet i ho abocarem a la barreja del bol (farina, sucre i vainilla), seguidament ho posarem a foc lent per espessir la crema. Traiem la crema del foc i la deixem refredar una mica remenant ocasionalment.

Mentrestant fondrem  la xocolata blanca al bany maria i quan està fossa, afegir la mantega i la crema sobre la xocolata, i deixar-ho uns 10 m. més al bany maria i després deixar-ho refredar. Barregem la xocolata amb la crema i deixar-ho a la nevera durant una hora.

Tot seguit, omplim les cistelles amb la crema obtinguda  i es decora al gust.







8 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Quina proposta més deliciosa.... i quina pinta tenen aquestes cistelletes!!!
    Mmmmmm.......

    ResponElimina
  3. Amb aquesta técnica segur que es poden fer moltes combinacions. Fan molt bona pinta!

    ResponElimina
  4. Aquestes cistelles van directes a la boca, sense haver de treure res amb les mans... aixo si es comoditat!

    ResponElimina
  5. I tant que és un pecat per als que ens agrada la xocolata!! T'han quedat molt bé i la decoració també! Ha de ser boníssimmmmm! Petons

    ResponElimina
  6. A part de molt boniques han de ser boníssimes! Petons!

    ResponElimina
  7. Quina bona idea i quina delícia de cistellets de xocolata! M'agradat molt el teu blog, així que em quedo per aquí!
    Petons.

    ResponElimina
  8. Molt bonics aquests cistellets, una molt bona recepta!

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!