13 de maig 2013

COPA DE PRÉSSEC I PINYA






Tenia ganes de fer unes postres un pèl diferents... quelcom per variar, que no fos ni pastís ni que hagués de ficar al forn!, no en tenia ganes... Vaig obrir la nevera... què tenim? Què tenim? Fruita!!??? Mmmmm..... ???? ja ho tinc!!!...  farem una copa de fruita!!!... I voleu que us digui el resultat? Per llepar-se els dits!, boníssim de veritat!!!. Demés que es pot fer amb qualsevol fruita que tingueu a la nevera tant fresca com amb almívar...

Proveu-ho, baixa molt i molt bé i no es gens empallegós. I més fàcil impossible!, o no?





INGREDIENTS  (3 copes)


4 galetes maria

1 terrina de formatge (de sucar)

1 pot de préssec en almívar

2 plàtans madurs

1 cullerada de sucre

3 rodanxes de pinya en almívar

ametlles torrades





PREPARACIÓ



Al vas de la batedora posem el préssec, els plàtans, el formatge i el sucre i ho batem ben fi. Al fons de la copa, hi esmicolem les galetes posem a sobre el batut i adornem amb trossos de pinya i les ametlles. Jo també hi vaig ficar una neula de xocolata.








10 comentaris:

  1. I tant que ha de ser per llepar-se'n els dits!! Es veu boníssima i és d'aquelles postres que baixen soles! ;)

    Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Que bo! Aquestes sí que són unes postres completes!! petons

    ResponElimina
  3. Unes postres complertes i molt bones
    Petons

    ResponElimina
  4. M'agraden molt les postres de cullera!Ha d'estar boníssim!
    Una abraçada,
    Emma

    ResponElimina
  5. ràpid i fàcil, de les que m'agraden a mi, i a més versatil! una recepta a tenir en conte ara que comença el temps de la calor!

    ResponElimina
  6. uau...eu nunca provei....deve ser tao bom e diferente....adorei a dica...=D

    Beijocas

    http://virandocomida.blogspot.com

    ResponElimina
  7. Que bones aquestes postres!!! Originals i segur que boníssimes!! Una manera diferent de menjar fruita!

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!