27 de maig 2013

CRISPETES AMB SUCRE




Per la Pietat



Quina cosa més bona…. Mmmm… Deliciosa!. Tothom sap fer crispetes “normals”, però l’altre dia la Pietat ens va “deleitar” (delectar en català) amb aquestes crispetes que de ben segur tots hem provat en firetes, oi!?.

Son senzilles de fer, una mica més laboriós que les crispetes normals i corrents, però el resultat molt bo, això si!, en quan comences no pots parar de menjar-ne!.



INGREDIENTS



1 vas de panís

1 vas d’oli de gira-sol

1 vas de sucre

1 vas d’aigua



PREPARACIÓ



Es tiren tots els ingredients a la paella a foc fort i es va remenant tota l’estona.




Quan comencen a saltar s’afluixa el foc i es tapa, de tant en quan s’ha d’anar movent la paella perquè no s’enganxin i quan ja no es sent saltar cap crispeta es retira del foc.





8 comentaris:

  1. Boníssimes! A mi m'agraden més que les salades!!

    ResponElimina
  2. m'encanten!! quan era petita a casa es feien tot sovint!!! fa molts anys que no en tasto però de ben segur que em portarien molt bons records! només veure-les ja ha aparegut un somriure a la meva cara!

    ResponElimina
  3. A la meua terra els diem mongetes, i com be dius sempre les faig salades.
    Estes tenen que estar bonìssimes...
    Bessets
    http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  4. Les provarem de fer i en gaudirem en veure la pròxima peli!!!! Una abraçada!

    ResponElimina
  5. hummm...eu quero por favor ...esta com uma cara magnifica...rssrsrr

    Beijocas

    http://virandocomida.blogspot.com

    ResponElimina
  6. Abans en feia tot sobin, però fa molt que no les faig, aquesta tenen que estar més bones que les salades
    Petons

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!