14 de març 2013

COCA DE POMA



Per en Pako



Normalment el grupet del curs de bonsais quan quedem per fer algun dinar o berenar cadascú porta algun plat... El Pako ens ha passat aquesta recepta que va preparar per l’últim dinar.

Va quedar boníssima i hem volgut compartir-la amb tots vosaltres perquè és molt i molt fàcil de fer i una bona idea per quan hem de portar algun plat.

Al nostre recull de receptes, trobareu d'altres maneres de preparar el pastís de poma, com  els pastissets de poma d'Ivarsmini tarta de poma ràpida, tarta de poma, pastís de poma II. Com veiem, la poma dona per molt, oi!? Totes les versions boníssimes!!!!



INGREDIENTS



250 gr. farina

250 gr. sucre

250 gr. poma golden (sense pela)

3 mesures de iogurt d’oli

1 sobre de llevadura

3 ous





PREPARACIÓ



Primer de tot triturem els ingredients a la picadora. Tot seguit els posem tots a la batidora i ho batim. Així queden tots homogenis i ben barrejats.

Seguidament, untem un motllo amb mantega i ho posem al forn a 185ºC uns 35 minuts, (per saber si està cuit, ho punxem amb un escuradents). 



6 comentaris:

  1. Me parece muy buena esta receta de coca, no la he preparado nunca, pero ya se que voy hacer con unas manzanas que tengo.
    Me quedo ha seguirte que tienes verdaderas delicias.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Sí que és fàcil! Els ingredients d'un pastís de iogurt però sense iogurt! he he he

    ResponElimina
  3. Ha de ser molt bona aquesta coca!! La poma tot i no veure's ha de deixar un gustet molt bo i ha de fer la coca molt suaveta!

    ResponElimina
  4. Me parece muy original y muy curioso....me encanta, asique lo provare.
    Besitos.

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!