18 de gen. 2013

FILET DE LLOM FARCIT AMB SALSA DE POMA I CEBA




Per Anna G.



Mmmmm.... la veritat es que aquest plat és per llepar-se’n els dits!. És bo i té presència, i a vegades quan tenim invitats ens compliquem molt la vida. Proveu de fer-lo ja veureu com no parareu de sucar-hi pa!!!. Això és el que ens va passar a nosaltres!...


INGREDIENTS (4 persones)


1 filet de llom farcit de formatge blau (o altres) i bacon

3 pomes “golden”

3-4 cebes de figueres

Oli

Sal i pebre

Vi blanc



* També es pot farcir amb altres ingredients com botifarra, prunes, pinyons, pinya, etc. Això s’encarrega a qualsevol carnisseria i et preparen el filet farcit i lligat.




PREPARACIÓ

Cal preparar-ho el dia abans.


Posem en una cassola mig centímetre d'oli i hi col·loquem el filet de llom. Seguidament, posem al voltant del filet de llom les pomes pelades i tallades a quarts i les cebes tallades a la juliana.
Ho posem al forn a 200ºC durant 20 minuts.
Després ho traiem del forn per girar el filet i afegim mig got d'aigua i mig got de vi blanc.
Ho tornem a posar al forn durant 20 minuts més.
Ho traiem del forn i ho deixem refredar, després agafem el filet i el posem a la nevera mínim 4-5 hores.


El suc, pomes i cebes que ha quedat a la cassola el passem pel turmix i el reservem.


Després d’aquest temps, agafem el filet fred, el deslliguem i el tallem a rodanxes d'un centímetre de gruix aproximadament.


Posem els talls de filets a la cassola i hi tirem el suc reservat per sobre. I una estona abans de menjar-ho ho escalfem al forn durant uns 15 minuts.





3 comentaris:

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!