23 de gen. 2013

SOPA DE NATILLES AMB BROWNIE, GELAT DE NATA I FRUITS VERMELLS






Aquesta vegada els Memòries d’una Cuinera, ens han proposat el repte de una de les llaminadures més casolanes i que agraden tant a grans com a petits... les NATILLES!!!.

Aquesta proposta és molt i molt llaminera!!!!!!!!!!!!!. Esperem que us agradin!!!.





INGREDIENTS



Per les natilles:

   6 rovells d’ou

   600 ml. de llet

   130 gr. de sucre

   1 pell de llimona (només lo groc, sense res de blanc)

   1 rama de canyella

   1 culleradeta de sucre vainilla



Acompanyaments:

   1 trosset de brownie per persona

   100 gr. de gerds

   1 bola de gelat de nata



PREPARACIÓ



En un pot posem la llet a bullir (menys un vas que reservarem) amb la canyella, la pell de llimona i el sucre vainilla, i fem arrencar el bull, quan aquest arrenqui el retirem del foc i tapem perquè agafi els aromes durant uns 10 minuts.

Mentrestant barregem els rovells amb el sucre i hi afegim el vas de llet que teníem reservat, destapem el pot i hi aboquem la llet i els ous  i ho remenem, seguidament posarem el foc molt baix perquè no ha de bullir mai, i anirem remenen fins que tinguem la consistència que volem.

En un plat fondo, posarem al mig el tros de brownie, a sobre una bola de gelat, pel voltant i cobrint el fons, les natilles i finalment per decorar, hi fiquem alguns gerds. 





12 comentaris:

  1. Caram!! Ens posarem les botes amb les natilles aquest mes, ja ho veig! Fantàstica recepta!! I golafre, també! he he. Petons!

    ResponElimina
  2. Quina bona pintaaaaaaa! És molt llaminera, segur, però ja m'agradaria veure qui si resistiria!!! ;)

    La presentació m'agrada molt!

    Petons!

    ResponElimina
  3. Qué linda presentación. Se ven muy apetitosas y delicadas.
    Saludos.

    ResponElimina
  4. mmmm que bona recepta!! amb lo que m'agrada el brownie i les natilles!!!! molts records ! :)

    ResponElimina
  5. Mare meva noies!!! quina passada de "sopa". Moltíssimes gràcies per participar. Molts petonets

    ResponElimina
  6. Unes postres que retornen a la infantesa
    Petons

    ResponElimina
  7. Guau!!! Que rico por dios, me encanta. Me quedo a disfrutar del resto de entradas. Saludos
    http://cocinandoparalosmioss.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  8. Hola gracias por visitar mi blog por que asi he venido a conocer el tuyo y me encanta ya me quedo por aqui de seguidora este plato madre mia buenisimo que rico uhmmmmmm
    !!!! petons !!!!
    el toque de belen

    ResponElimina
  9. Un postre exquisito, me quedo viendo más cosas. Un abrazo, Clara.

    ResponElimina
  10. Una sopa realmente rica, dulce con sabor intenso, me encantó.
    Y tu cocina, me quedo en ella.
    Besazos.

    ResponElimina
  11. i tan llaminera aquesta proposta!!! no hi ha res en aquest plat que no ens agradi!!! mmmmm, quina delícia!!!

    Petonets!

    ResponElimina
  12. Em porten aquestes postres i aplaudeixo!
    Moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!