Per Anna G.
Mmmmm.... la veritat es que aquest plat és
per llepar-se’n els dits!. És bo i té presència, i a vegades quan tenim
invitats ens compliquem molt la vida. Proveu de fer-lo ja veureu com no parareu
de sucar-hi pa!!!. Això és el que ens va passar a nosaltres!...
INGREDIENTS (4 persones)
1 filet de llom farcit de formatge blau (o altres) i bacon
3 pomes “golden”
3-4 cebes de figueres
Oli
Sal i pebre
Vi blanc
* També es pot farcir amb altres ingredients com botifarra,
prunes, pinyons, pinya, etc. Això s’encarrega a qualsevol carnisseria i et
preparen el filet farcit i lligat.
PREPARACIÓ
Cal preparar-ho el dia abans.
Cal preparar-ho el dia abans.
Posem en una cassola mig centímetre d'oli i hi col·loquem el filet de llom. Seguidament, posem al voltant del filet de llom les pomes pelades i tallades a quarts i les cebes tallades a la juliana.
Ho posem al forn a 200ºC durant 20 minuts.
Després ho traiem del forn per girar el filet i afegim mig got d'aigua i mig got de vi blanc.
Ho tornem a posar al forn durant 20 minuts més.
Ho traiem del forn i ho deixem refredar, després agafem el filet i el posem a la nevera mínim 4-5 hores.
El suc, pomes i cebes que ha quedat a la cassola el
passem pel turmix i el reservem.
Després d’aquest temps, agafem el filet fred, el deslliguem i el tallem a rodanxes d'un centímetre de gruix aproximadament.
Posem els talls de filets a la cassola i hi tirem
el suc reservat per sobre. I una estona abans de menjar-ho ho escalfem al forn
durant uns 15 minuts.
una salsa de luxe
ResponEliminaUn filet de 10!!!!!
ResponEliminaPetons
Bufffs!!!! Si s'ha de desfer a la boca!!! Una delícia!!!
ResponEliminaPetons