Aquest es d'aquells plats
fàcils i refrescants d’estiu i que gairebé tothom ha fet a la seva manera. Aquest
el vaig fer jo per sopar l’altre dia que la calor per aquí apretava força i va
anar genial.
INGREDIENTS
pa de motlle sense crosta
2 llaunes de tonyina
1 llauna de pebrot del piquillo
2 ous durs
4 llesques de pernil dolç de gall d'indi
4 llesques de formatge
pinya natural ( o en conserva)
1 pot de maionesa lleugera
unes fulles d’enciam
olives per decorar
PREPARACIÓ
Primer en un plat barrejarem la tonyina
esmicolada amb el pebrot a trossets, un ou dur a trossets, enciam tallat petit
tot amb dos cullerades de maionesa per que quedi com una pasta.
En el fons d’un motlle posem una base de llesques
de pa de motlle que la cobreixi, posem per sobre maionesa i ho cobrim tot amb
la barreja que hem fet abans. Ara tornem a cobrir-ho amb llesques de pa, suquem
amb maionesa i estenem el pernil dolç, a sobre el formatge i talls de pinya. Tornem
a cobrir a llesques de pa, posarem algun pes a sobre perquè es compacti i a la
nevera al menys 3 hores. Traurem i cobrirem amb maionesa i l’adornem amb ou dur
i enciam.
Un pastís típic de l´estiu.
ResponEliminaT´ha quedat mol maco.
Una abraçada
Sara
bonissim i una presentació de luxe
ResponEliminaun refrescant pastìs i boniiiiiiiiiisim.
ResponEliminaBon estiu, vaig de vacances uns dies.
Fins aviat.
Què bé i que bo que ens el recordis. Hummm!
ResponEliminaMol bonic,practic I mengivol
ResponElimina