Aquesta vegada la Raquel ens ha sorprès amb
aquest pastís, ja que és ideal per portar de postres quan estàs invitat... ja
que es molt agradable a la vista i al gust, i demés és senzill de fer i
normalment agrada a tothom.
INGREDIENTS
1 rotlle de pasta de full
1 rotlle de pasta de full
confitura (préssec
preferentment)
almívar
fruita del temps ja siguin maduixes, cireres, pinya, kiwis, plàtan... (el nostre conté cireres, kiwis i meló)
almívar
fruita del temps ja siguin maduixes, cireres, pinya, kiwis, plàtan... (el nostre conté cireres, kiwis i meló)
PREPARACIÓ
Preparació de l’almívar (pràctic): agafar una tassa de cafè, o un vas petit, i omplir la meitat d’aigua calenta i la mateixa quantitat de sucre moreno (el sucre moreno es molt sa, bo de gust, i no endolça tant), remenar-ho tot fins a desfer-ho.
Preparació de l’almívar (pràctic): agafar una tassa de cafè, o un vas petit, i omplir la meitat d’aigua calenta i la mateixa quantitat de sucre moreno (el sucre moreno es molt sa, bo de gust, i no endolça tant), remenar-ho tot fins a desfer-ho.
Preparació pastis: preescalfar el forn a 220º; mentre estenem el rotlle (recordar que l’hem de punxar perquè no pugi tant), posem la confitura per sobre, després tirarem una mica d’almívar pels extrems (aconseguirem un color daurat, més maco que amb el rovell d’ou), ho posem al forn. Tallem a làmines les fruites del temps que desitgem col·locar.
Quan el rotlle estigui daurat (ho traurem al cap d’uns 20 ó 25 minuts aproximadament), el deixem en repòs fins que estigui tebi, a continuació posarem les fruites ben col·locades, i després tirarem, si es vol, la resta d’almívar que hagi sobrat.
Sobretot, mirar de posar fruita que no sigui massa madura.
Quina delícia! La fruita tan ben presentada... i amb melmelada i tot! Jo la faig a vegadaes, tot i que hi acostumo a posar crema, a la base. M'ha agradat molt, és molt vistosa! Petons
ResponEliminabonissim
ResponEliminaTrobo molt encertada la combinació de colors, és preciós!
ResponEliminaLi clavaria queixalada ara mateix!
ResponEliminaSovint fem pastís de full, crema i fruites. n'haurem de tastar la versió amb confitura!
petonets
boníssim i preciós.
ResponEliminaNosotras le hicimos con otras frutas y este postre es todo un lujo! totalmente recomendable!
ResponEliminahttp://juegodesabores.blogspot.com.es/