20 d’ag. 2012

AMANIDA DE COGOMBRE I IOUGURT





Aquesta amanida és de lo més senzill que hi ha, alhora que molt bona i refrescant..... I no engreixa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. .
Crec que forma part de la cuina Àrab i Grega amb més o menys ingredients, però us ben dic que jo l’he adoptat, per lo bona que la trobo. Cal dir també que t’ha d’agradar el cogombre, perquè als meus homes que no poden sentir ni l’olor d’aquest, ni tastar-la!! je, je, je!


INGREDIENTS

1 iogurt natural descremat
150 gr de cogombre
1 gra d'all
7 fulles de menta
1 pessic de sal


PREPARACIÓ

Pelem el cogombre i el tallem a daus, làmines,....... etc. com es vulgui. El posem en un bol i hi afegim l'all tallat molt petit, el iogurt batut, el polsim de sal i les fulles de menta picades molt fines, barregem i llestos. Millor ben fred de la nevera. 




2 comentaris:

  1. Similar al tzatziki grec, però sense llimona i sense triturar el cogombre... fantàstica i lleugera, com dius tu! Petonets

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!