10 de febr. 2012

GALETES DE COCO






Tenia coco, i és una aliment que no li veig sortida. Pensant en menjars que es fan amb coco vaig pensar amb les galetes, per tant, a buscar receptes de galetes per internet!, demés era una cosa que no havia fet mai encara, per tant també va ser un repte. Ara resulta que només tinc ganes de fer galetes, perquè em va relaxar moltíssim.  Tothom que les ha provat , només saben dir que un cop en menges una ja no pots parar, és pel regust que et deixa la primera.
L a recepta està treta del bloc “BOCADOS DE CIELO”, si hi doneu un tomb hi ha coses molt interessants i ben explicades.


INGREDIENTS

250 gr. de farina
70 gr. de sucre
70 gr. d’oli d’oliva
15 gr. de Maicena
50 gr. de coco ratllat
15 gr. de mel
20 gr. d’aigua
1 ou
1 cullerada de cafè de sucre vainilla
½ cullerada de cafè de llevat
una punta de sal
2 cullerades de coco per tirar sobre la massa

PREPARACIÓ

En un bol barregem tots els ingredients menys la farina, la maicena i el llevat, fins que tot quedi ben homogeni, quan ja està ben barrejat  es tira les farines i el llevat, i es torna a barrejar fins fer una bola. En aquest punt aconsello portar-ho a la nevera una mitja hora perquè sinó la massa es molt apegalosa i no es manipula bé.
Un cop està freda,  ja la podem estendre i hi tirarem per sobre la resta de coco a una mida de ½ centímetre, és a dir no massa prima, i anar fent les formes o bé rodones amb el broc d’una tassa. Ho posarem en una safata  coberta amb paper de forn o sucada amb mantega i farina, i ho posarem al forn escalfat prèviament a 180 ºC uns 10 minuts.






3 comentaris:

  1. A l'Annie li encanten les galetes de coco. Faciletes i boníssimes!!! T'han quedat moníssimes!!!
    Petonets guapa i bon cap de setmana

    ResponElimina
  2. Quina maravella ha de ser esmorçar amb galetes casolanes com aquestes acompanyades d'un cafetó recent fet... A més amb unes formes tant originals i divertides, t'han quedat fantàstiques. Ens em d'animar a fer-les, es veuen super fàcils de fer. Un petó.

    ResponElimina
  3. Jo també tinc encara coco ratllat dels panellets... a viam si m'animo.
    Bon cap de setmana!

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!