El pop es un plat que ens agrada força, mai penso a cuinar-ne. Dissabte vaig anar a buscar peix per la setmana als congelats i els vaig veure i apa farem popets amb salsa.
INGREDIENTS
1 ½ kg de popets de platja congelats (o frescos)
2 cebes
2 grans d’all
unes branques de julivert
1 tomàquet madur
1 punta de bitxo
1 fulla de llorer
1 vas petit de conyac
oli
sal
pebre
3 patates
PREPARACIÓ
En una cassola amb oli, hi posarem la ceba tallada amb el bitxo, i deixarem que es cogui, quan està hi tirem el conyac i desprès el tomàquet madur ratllat, el llorer amb les patates tallades a daus, els popets descongelats, sal i pebre, deixant que es vagi coent a foc lent uns 10 minuts. Finalment tindrem els alls i julivert picats en un morter que omplirem d’aigua i els hi tirarem deixant coure fins que queda una salsa espessa.
Quina maravilla, me encanta este plato. Me llevo un platito de entrada.
ResponEliminaBesitos
Com m'agraden els popets!!! Peró no els compro gaire ja que no sabia com fer-los tret de la planxa. Molt bona idea!
ResponEliminaPetonets,
Esther
Els popets són tan bons! A casa sempre els fem amb cebeta o amb all i julivert, aquesta cassoleta fa una pinta fantàstica!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Me encanta es cazuelita. Que casualidad que ayer mismo la hice yo también, pero un poco diferente-.Tengo que intentar hacerla con tú receta, seguro que está de rechupete!
ResponEliminasetmana passada en vam menjar de popets. llàstima de no haver disposat de la teva recepta!
ResponElimina