22 d’oct. 2015

MACARRONS AMB CARBASSA I CAMAGROCS








Aquesta recepta és ben bé d’aquesta època de l’any, ja que és època de carbasses i bolets!!!.


La carbassa és  molt nutritiva i rica en vitamines i minerals, té moltíssimes virtuts, aporta molta aigua i vitamines, conté substàncies amb efecte anticancerígen, ajuda a millorar els problemes de pròstata, protegeix el cor i té efecte antiinflamatori, amb tot això, com no hem de menjar carbassa amb lo saludable que és per la nostra salut, a part de bona?.


El camagroc és un bolet que creix sobretot a les zones de pins, és un bolet que no es curca i es conserva fàcilment, sobretot sec. Són nutritius i aporten moltes proteïnes, també aporten sals minerals i  proteïnes i el més important, son de baix contingut en carbohidrats.


Així que aquesta recepta d’avui a part de bona i disfrutar menjant, també ens estem cuidant!!!.



INGREDIENTS

300 gr. macarrons

400 gr. carbassa

50 gr. camagrocs secs

1 ceba gran

150 ml. Llet

Oli

Pebre negre

Nou moscada

Julivert

Formatge parmesà



PREPARACIÓ


Primer de tot, posem els camagrocs en remull en aigua tèbia per estovar-los durant una estona. Seguidament bullim els macarrons en una olla amb aigua bullent, tal com indica l’etiqueta del fabricant.


Mentrestant pelem la carbassa i la tallem a dauets petits i reservem. Es trinxa la ceba i es sofregeix en una paella amb oli, quan ha agafat color, abans no es cogui del tot s’afegeix la carbassa i la llet, es sala i es deixa coure a foc lent, quan s’ha evaporat la llet, s’hi afegeix aigua dels bolets fins que la carbassa estigui tova, ben cuita. Tot seguit, es xafa la carbassa (amb una forquilla) i s’hi afegeix els camagrocs, s’hi tira pebre, nou moscada i es torna a salar i es deixa coure uns 10 m. més. Seguidament, es tira la carbassa i els bolets als macarrons, prèviament escorreguts, es barreja ben barrejat i s’hi afegeix formatge parmesà i julivert, es torna a barrejar i es deixa coure uns minuts més i ja podem emplatar.







1 comentari:

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!